Se menukort der vil være aktuelt fra 25. juni

Frokostmenuer

Sammensæt din egen 2- eller 3-retters menu fra vores a la carte kort
– ved selskaber på mere end 8 personer skal menuen aftales på forhånd, og samme menu vælges af hele bordet

2-retters frokostmenu

250,-

3-retters frokostmenu

350,-


Aftenmenuer

Sammensæt din egen 3- eller 4-retters menu fra vores a la carte kort, og start ud med 3 snacks valgt af køkkenet
– v
ed selskaber på mere end 4 personer vælges samme menu og retter af hele bordet
 – ved selskaber på mere end 8 personer, er det nødvendigt, at menu er aftalt på forhånd

Snacks & 3-retters menu

385,-

Snacks & 4-retters menu

485,-

Snacks & 5-retters menu sammensat af køkkenchefen

Hvid Asparges - Knurhane - Tatar - Sommerbuk - Rabarber

565,-

'En aften på Struktur'

Snacks & aperitifcocktail - 5-retters menu - Afstemt vinmenu - Kaffe/the

1.150,-


Afstemt vinmenu

2 glas

200,-

3 glas

300,-

4 glas

375,-

5 glas

450,-


Snacks

Enebær-røgede kartoffelchips med løvstikkecreme

65,-

Mini-tærter med fuglekvidder, puffet gris, estragon & karse

65,-

Pani puri fyldt med rygeostcreme, agurk & daikon

65,-

Profiteroles med Gammelknas, hønseparfait & løgmarmelade

65,-

Kyllingechips med trøffelcreme & friskrevet trøffel

75,-

Perle Blanche østers med skalotteløgsvinaigrette & grillet citron – per styk

45,-

15 g Baerii Caviar med blinis, creme fraiche 48% & urter

275,-

Snack sélection
Mini-tærter med fuglekvidder, puffet gris, estragon & karse
Pani puri fyldt med rygeostcreme, agurk & daikon
Profiteroles med Gammelknas, hønseparfait & løgmarmelade

95,-

A la carte

Alle retter serveres i forrets-størrelse. Vi anbefaler 2-3 retter til frokost og 3-5 retter til aften afhængigt af sult.
Søger du en klassisk hovedret, så se venligst “Struktur klassikere” længere nede, hvor vi tilbyder enkelte retter i hovedretsstørrelse.

Hamachi-tatar med sesam- & wasabicreme, ponzu & jalapenos

145,-

Flamberet økologisk ørred fra Vejle Ådal med røget kartoffel, løvstikke & rognsauce

135,-

Lynstegt tun med bergamot-kosho, vanilleskum & friteret lotusrod

155,-

Nye danske kartofler med confiteret artiskok, løvstikkecreme & puffet kartoffel

135,-

Muslingefrikassé med stegte mini-courgette & syltede ramsløgsskud

135,-

Skindstegt knurhane, frikassé med sommergrønt & friske urter

155,-

Oksetatar med saltet citronolie, røget mayonnaise & sprød blå kartoffel

145,-

Poussinbryst farseret med ramsløg & confiteret lår med broccolini, appelsingelé, trøffel & hønsefumet

165,-

Rosastegt sommerbuk med ærter francaise & sauce på fermenteret peber og hybenrose

165,-

Osteret med grillet brioche-vaffel, figenkompot & Gammel Knas

145,-

Cheesecake med hvid cokolade, kokossorbet, ananassirup & kokosgranulat

110,-

Jordbær Eaton Mess med hyldeblomst

110,-

Struktur klassikere

Er du bare til en enkelt ret serveres vores klassikere som klassisk hovedretsstørrelse

Moules frites med pommes frites & citron-aioli

215,-

Salat Nicoise med lynstegt tun, oliven, cherrytomat & smilende æg

210,-

Klassisk rørt tatar med salat & pommes frites

220,-

Skaldyrsfad ”Fruit de Mers” – serveres til minimum 2 personer, pris per person
Med pil-selv rejer, krabbeklør, perle blanche østers, dampede blåmuslinger, jomfruhummere & behørig dip og garniture

545,-

Steak af 30 dages krogmodnet højreb fra Himmerland – cirka 425 gram, anbefales til 2 personer
Serveres med sauce bordelaise, pommes frites & sprøde salater

795,-

Vi gør venligst opmærksom på, at alle firmakort, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr.
Vi sender meget gerne en faktura efter afholdelse af selskab hos os, hvis dette foretrækkes.