Frokostmenuer
Sammensæt din egen 2- eller 3-retters menu fra vores a la carte kort
– ved selskaber på mere end 8 personer skal menuen aftales på forhånd, og samme menu vælges af hele bordet
2-retters frokostmenu
250,-
3-retters frokostmenu
350,-
Aftenmenuer
Sammensæt din egen 3- eller 4-retters menu fra vores a la carte kort, og start ud med 3 snacks valgt af køkkenet
– ved selskaber på mere end 4 personer vælges samme menu og retter af hele bordet
– ved selskaber på mere end 8 personer, er det nødvendigt, at menu er aftalt på forhånd
Snacks & 3-retters menu
385,-
Snacks & 4-retters menu
485,-
Snacks & 5-retters menu sammensat af køkkenchefen
Hvid Asparges - Knurhane - Tatar - Sommerbuk - Rabarber
565,-
'En aften på Struktur'
Snacks & aperitifcocktail - 5-retters menu - Afstemt vinmenu - Kaffe/the
1.150,-
Afstemt vinmenu
2 glas
200,-
3 glas
300,-
4 glas
375,-
5 glas
450,-
Snacks
Enebær-røgede kartoffelchips med løvstikkecreme
65,-
Mini-tærter med fuglekvidder, puffet gris, estragon & karse
65,-
Pani puri fyldt med rygeostcreme, agurk & daikon
65,-
Profiteroles med Gammelknas, hønseparfait & løgmarmelade
65,-
Kyllingechips med trøffelcreme & friskrevet trøffel
75,-
Perle Blanche østers med skalotteløgsvinaigrette & grillet citron – per styk
45,-
15 g Baerii Caviar med blinis, creme fraiche 48% & urter
275,-
Snack sélection
Mini-tærter med fuglekvidder, puffet gris, estragon & karse
Pani puri fyldt med rygeostcreme, agurk & daikon
Profiteroles med Gammelknas, hønseparfait & løgmarmelade
95,-
A la carte
Alle retter serveres i forrets-størrelse. Vi anbefaler 2-3 retter til frokost og 3-5 retter til aften afhængigt af sult.
Søger du en klassisk hovedret, så se venligst “Struktur klassikere” længere nede, hvor vi tilbyder enkelte retter i hovedretsstørrelse.
Hamachi-tatar med sesam- & wasabicreme, ponzu & jalapenos
135,-
Flamberet økologisk ørred fra Vejle Ådal med røget kartoffel, løvstikke & rognsauce
155,-
Dampet hvid asparges med marinerede håndpillede rejer & blanquette sauce
155,-
Nye danske kartofler med confiteret artiskok, løvstikkecreme & puffet kartoffel
135,-
Muslingefrikassé med stegte grønne asparges & syltede ramsløgsskud
135,-
Skindstegt knurhane, frikassé med sommergrønt & friske urter
155,-
Tatar af saltet okse med friskrevet trøffel, syltede ribs & hestebønner
145,-
Poussinbryst farseret med ramsløg & confiteret lår med hvide asparges, appelsingelé, trøffel & hønsefumet
165,-
Rosastegt sommerbuk med ærter francaise & sauce på fermenteret peber og hybenrose
165,-
Osteret med grillet brioche-vaffel, figenkompot & Gammel Knas
145,-
Cheesecake med hvid cokolade, kokossorbet, ananassirup & kokosgranulat
110,-
Rabarber mille-feuille med karamelliseret hvid chokolade creme & iscreme med rabarber og sherry
110,-
Struktur klassikere
Er du bare til en enkelt ret serveres vores klassikere som klassisk hovedretsstørrelse
Moules frites med pommes frites & citron-aioli
215,-
Dampede hvide asparges med marinerede håndpillede rejer & blanquette sauce
245,-
Klassisk rørt tatar med salat & pommes frites
220,-
Skagenfisk stegt på ben, serveret med aspargesfrikassé & røgede aspargeskartofler
310,-
Steak af 30 dages krogmodnet højreb fra Himmerland – cirka 425 gram, anbefales til 2 personer
Serveres med sauce bordelaise, pommes frites & sprøde salater
795,-
Vi gør venligst opmærksom på, at alle firmakort, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr.
Vi sender meget gerne en faktura efter afholdelse af selskab hos os, hvis dette foretrækkes.