Alle vores favoritter til både frokost og aften mandag til lørdag - i en afslappet atmosfære hvor alle er velkomne

På Struktur handler det om alle vores egne favoritter fra køkkenet til både frokost og aften alle ugens dage. Bestil en enkelt hovedret og et glas vin, eller dyk ned i vores ‘Struktur-retter’ og nyd afstemte cocktails til maden. Det er helt op til dig. Her er højt til loftet og plads til alle!

Vi glæder os til at se jer!

Frokost

Mandag til lørdag 11.30 til 15.00

Dagens frokostmenu, bestemt af køkkenet

2 retter kr. 195,-  ..med afstemte vine kr. 295,-

3 retter kr. 245,-   ..med afstemte vine kr. 375,-

A LA CARTE

Østers naturel, med grillet citron & vinaigrette per styk 40,-

Flamberet laks & syltede asparges 80,-

Rørt taskekrabbe med lime & sesamolie 80,-

Gratinerede blåmuslinger & sprøde croutons 80,-

Carpaccio af kryddermodnet okse med grillede østershatte 80,-

Foie gras terrine med æble & ristet brioche 145,-

 

Hønsesalat med sprødt skind på ristet surdejsbrød 125,-

Rødspættefilet med rørt rejesalat på ristet brioche 145,-

Moules frites 185,-

Salat med sorthummer, anderillette og foie gras terrine 155,-

Klassisk rørt tatar med pommes frites 195,-

Grillet dansk oksefilet med pommes frites & bearnaise 265,-

Pighvar stegt på ben, med dildstuvet spinat & nye kartofler 265,-

 

4 gode oste med oliven, sylt & knækbrød 145,-

Creme brulé & sorbet 105,-

Citron & hvid chokolade 95,-

Choux au Craquelin med kirsebærsorbet & brun farin sauce 105,-

Menuer

Jomfruhummer, syltede hvide asparges & aspargessauce

Stegt Skagenfisk med Blomsterkål & aromatisk smørsauce

Marmoreret okse med selleri, vinter-æbler & trøffel

Saltet andebryst med varme krydderier, præserveret Karl Johan & Karl Johan sauce

Cremet Michel Michaud-chokolade med Amarena kirsebær & saltede mandler

2 retter
Skagenfisk – Andebryst
295,-

3 retter
Skagenfisk – Andebryst – Chokolade & kirsebær
350,-

4 retter
Jomfruhummer – Skagenfisk – Andebryst – Chokolade & kirsebær
450,-

5 retter
Jomfruhummer – Skagenfisk – Okse – Andebryst – Chokolade & kirsebær
550,-

Afstemt vin- eller cocktailmenu til maden

2 retter   kr. 200,-

3 retter   kr. 300,-

4 retter   kr. 375,-

5 retter   kr. 450,-

‘En aften på Struktur’ kr. 1.100,-
Cocktail & snacks inden middagen – 5 retters menu – afstemt vin- eller cocktailmenu til maden – kaffe eller the

Børnemenu kr. 165,-

Stegt bøf eller fisk, pommes frites & salat

Børnedessert med is & drys

Snacks

Croquette med confiteret økologisk nakkefilet, 5 stk.   65,-

Enebærrøgede kartoffelchips  45,-

Sprøde sago-flager med kryddersalt  45,-

Østers, Perle Blanche no.3   per styk 40,-

Store grønne gordal oliven  45,-

Lufttørret skinke fra Rævhede  65,-

Struktur-retter

Alle Struktur-retter er til kr. 80,- per styk

Her er tale om mindre retter, hvorfor vi anbefaler 3-5 retter til aften

Alle retterne kan selvfølgelig også bruges som forretter inden større retter

2 stk østers naturel, serveret med grillet citron & skalotteløgsvinaigrette

Flamberet laks & syltede asparges

Stegt Skagenfisk med sauce nage

Rørt taskekrabbe med lime & sesamolie

Gratinerede blåmuslinger & sprøde croutons

“Ravioli” med pighvar-soufflé og pighvar fumé

Sprød marineret kylling & græskar

Carpaccio af kryddermodnet okse med grillede østershatte

Vores trifli

Forretter

Stegte kammuslinger med lardo & præserverede hvide asparges
130,-

2 stk østers med beurre blanc & oscietra caviar
180,-

Prunier Baerii caviar med sprød vaffel & friskost
15g 225,-   /   30g 430,-

Prunier Oscietra caviar med sprød vaffel & friskost
15g 285,-   /   30g 550,-

Confiteret kartoffel med Baerii caviar & fumé på hasselnødder fra Piemonte
250,-

Foie gras terrine med æble & ristet brioche
145,-

Stegt foie gras med løgkompot, syltede løg & sauce gastrique
150,-

Salat med sorthummer, confiteret and & foie gras terrine
155,-

Hovedretter

Moules frites
185,-

Pighvar stegt på ben, med dildstuvede kartofler & spinat
265,-

Råstegt sorthummer, bearnaise & pommes frites
295,-

Klassisk rørt tatar med pommes frites
195,-

Confiteret andelår, pommes sauté & syrlig salat
205,-

Rosastegt Pluma fra Iberico de Bellota med sauce basquaise & artiskokker
255,-

200 g dansk ribeye med bearnaise & pommes frites
265,- / +100 g ribeye 75,-

200 g dansk oksefilet med bearnaise & pommes frites
265,- / +100 g oksefilet 75,-

Flot marmoreret okseryg med aromatisk trøffelsauce, stegte artiskokker & frisk trøffel
395,-


Tilkøb af stegt foie gras –
85,-

Dessert & ost

4 gode oste, med oliven, sylt & knækbrød
145,-

Choux au Craquelin med kirsebærsorbet & brun farin sauce
105,-

Citron & hvid chokolade
95,-

Creme brulé & sorbet
105,-

Sødt til kaffen
55,-