Frokostkort
Serveres fra 11.30 til 15.00
Køkkenet sætter hver dag en frokostmenu efter sæson og humør:
2-retters frokostmenu
Inkl. afstemte vine
225,-345,-
3-retters frokostmenu
Inkl. afstemte vine
275,-445,-
A la carte
Østers, Perle Blanche no. 3, serveret med grillet citron & skalotteløgsvinaigrette, per styk
42,-
Tun-tatar med bok choy, sauce nem og kimchi-mayo & kyllingechips
95,-
Bagt græskar med yoghurt, ras-el-hanout, røgede mandler & balsamico
95,-
Jomfruhummer “Escabeche”
95,-
Hvidløgsgratinerede blåmuslinger & sprøde croutons
95,-
Bourgogne-snegle med hvidløgssmør & croutons, 6 stk
125,-
Dagens fisk stegt på crouton, grønt vendt med lardo & muslingefumet
95,-
Tatar af okse med piment d’espelette, comté & estragon
95,-
Hummer-ravioli med let-røget hummerfumet
175,-
Rørt hummersalat på ristet brioche med grillet citron
195,-
Moules Frites
210,-
Stegt havtaskehale serveret med morkel-risoni
295,-
Klassisk rørt tatar med pommes frites
210,-
Peberbøf af US kornfodret oksefilet m. pebersauce & aspargesbroccoli
345,-
4 gode oste med oliven, sylt & knækbrød
145,-
Creme brulé & sorbet
110,-
Mangosorbet med syltet mango, Verde Puro olivenolie, karamelliseret hvid chokolade & luftig creme anglaise
120,-
Choux au Craquelin med ferskensorbet & vanilleis, serveret med chokoladesauce på Friis-Holm O’Payo 68%
135,-
Aftenkort
Serveres fra 17.00
Snacks
Østers, Perle Blanche no. 3, serveret med grillet citron & skalotteløgsvinaigrette, per styk
42,-
Ande-croquetter med kimchicreme
75,-
Kyllingechips med trøffelcreme
65,-
Enebærrøgede kartoffelchips med urtecreme
65,-
15 g Prunier Baerii Caviar med sprød vaffel & friskost
275,-
Struktur-retter
Her er tale om mindre retter, hvorfor vi anbefaler 4-5 retter til aften
Alle retterne kan selvfølgelig også bruges som forretter inden større retter
Jomfruhummer ”Escabeche”
95,-
Tun-tatar rørt med bok choy, sauce nem og kimchi-mayo & puffede kyllingechips
95,-
Hvidløgsgratinerede blåmuslinger & sprøde croutons
95,-
Dagens fisk stegt på crouton, grønt vendt med lardo & muslingefumet
95,-
Bagt græskar med yoghurt, ras-el-hanout, røgede mandler & gammel balsamico
95,-
Tatar af okse med piment d’espelette, comté & estragon
95,-
Forretter
Hummer-ravioli med let-røget hummerfumet
175,-
Bourgogne-snegle med hvidløgssmør & croutons, 6 stk.
125,-
Rørt hummersalat på ristet brioche med grillet citron
185,-
Agnolotti (ravioli) med ande-confit, serveret med semi-dry tomat og fumet tilsmagt med salvie & champagne
185,-
Hovedretter
Stegt havtaskehale serveret med morkel-risoni
295,-
Råstegt sorthummerhale, bearnaise & pommes frites
345,-
Klassisk rørt tatar med pommes frites
210,-
Moules Frites
210,-
Skaftkotelet fra Iberico sortfodsgris med spinat, ristede gnocchi, stegte jordskokker, æble & hønsecreme
275,-
Steak au poivre – Amerikansk kornfodret oksefilet med pebersauce & aspargesbroccoli
345,-
200 g dansk ribeye med bearnaise & pommes frites
345,-
Dessert & ost
4 gode oste, med oliven, sylt & knækbrød
145,-
Mangosorbet med syltet mango, Verde Puro olivenolie, karamelliseret hvid chokolade & luftig creme anglaise
120,-
Creme brulé & sorbet
110,-
Choux au Craquelin med ferskensorbet & vanilleis, serveret med chokoladesauce på Friis-Holm O’Payo 68%
135,-
Sæsonmenu
Vores sæsonmenu serveres fra 17.00
Denne er gældende i hele november og december
Lyn-grillet jomfruhummer med sauce escabeche & shizo
Stegt Skagenfisk med røget muslingefumet, kålblade & persille
Braiseret okse, endive & kærnemælkssauce
Kryddersaltet andebryst med brændte beder, pommes fondant & sauce med madagascar peber og tørret rose
Amarena kirsebærsorbet med luftig creme anglaise i macaron med varme krydderier
2 retter
Skagenfisk – And
295,-
3 retter
Skagenfisk – And – Dessert
375,-
4 retter
Skagenfisk – Okse – And – Dessert
475,-
5 retter
Jomfruhummer – Skagenfisk – Okse – And – Dessert
575,-
Afstemt vinmenu
2 glas
200,-
3 glas
300,-
4 glas
375,-
5 glas
450,-
'En aften på Struktur'
Aperitifcocktail
Snacks
5 retters menu
Afstemt vinmenu
Kaffe eller the