Alle vores favoritter til både frokost og aften mandag til lørdag - i en afslappet atmosfære hvor alle er velkomne

På Struktur handler det om alle vores egne favoritter fra køkkenet til både frokost og aften alle ugens dage. Bestil en enkelt hovedret og et glas vin, eller dyk ned i vores ‘Struktur-retter’ og nyd afstemte cocktails til maden. Det er helt op til dig. Her er højt til loftet og plads til alle!

Vi glæder os til at se jer!

Frokost

Mandag til lørdag 11.30 til 15.00

Dagens frokostmenu, bestemt af køkkenet

2 retter kr. 210,-  ..med afstemte vine kr. 320,-

3 retter kr. 265,-   ..med afstemte vine kr. 395,-

A LA CARTE

Østers naturel, med grillet citron & vinaigrette per styk 40,-

Bagte gule beder med tandoori-olie, yoghurt & ristede mandler 85,-

Carpaccio af laks med tigermælk & ristede mandler 85,-

Gratinerede blåmuslinger & sprøde croutons 85,-

Stegt Skagenfisk med haricot verts & safran sauce 85,-

Pommes Anna med kryddermodnet okse & pikant dressing 85,-

Foie gras terrine, ristet brioche & abrikoskompot 165,-

 

Hønsesalat med sprødt skind på grillet surdejsbrød 145,-

Sprød sorthummer & hummersalat på ristet brioche 185,-

Moules frites 190,-

Salat med stegt kammusling, confiteret and og foie gras terrine 165,-

Klassisk rørt tatar med pommes frites 195,-

Grillet dansk oksefilet med pommes frites & bearnaise 285,-

Pighvar stegt på ben, med ristede gnocchi & sauce vierge 285,-

 

4 gode oste med oliven, sylt & knækbrød 145,-

Creme brulé & sorbet 110,-

Gateau Marcel med appelsin & vanilleis af grand cru vanille 135,-

Pandekage med marmelade, knas, passionsfrugtssorbet & vanilleis 120,-

3 slags mini-macarons 55,-

Menuer

Vores sæsonmenu skifter hver fjerde uge

Rå-marineret jomfruhummer med kål & umami

Stegt Skagenfisk, jordskokker, pære & brunet smør

Tatar med sumak, rødbede & Ras el Hanout 

Farseret vagtel med svampe & sauce med timian og røget smør

Chokolademousse med yuzu & brændte noter

2 retter
Skagenfisk – Vagtel
295,-

3 retter
Skagenfisk – Vagtel – Chokolade & yuzu
375,-

4 retter
Skagenfisk – Tatar – Vagtel – Chokolade & yuzu
475,-

5 retter
Jomfruhummer – Skagenfisk – Tatar – Vagtel – Chokolade & yuzu
575,-

Afstemt vin- eller cocktailmenu til maden

2 retter   kr. 200,-

3 retter   kr. 300,-

4 retter   kr. 375,-

5 retter   kr. 450,-

‘En aften på Struktur’ kr. 1.100,-
Cocktail & snacks inden middagen – 5 retters menu – afstemt vin- eller cocktailmenu til maden – kaffe eller the

Børnemenu kr. 165,-

Stegt bøf eller fisk, pommes frites & salat

Børnedessert med is & drys

Menuer

Vores sæsonmenu skifter hver fjerde uge

Kammusling-quenelle med rognsauce

Pocheret Skagenfisk med skorzonerrod, persille & æggeblomme

Croquette af dansk gris med spinat & brøndkarse

Oksesteg stegt med aromatiske urter, med perleløg, estragon & fyldt sauce

Æbler flamberet i calvados med sorbet af grønne frugter & syre

2 retter
Skagenfisk – Oksesteg
295,-

3 retter
Skagenfisk – Oksesteg – Æble & sorbet
375,-

4 retter
Skagenfisk – Croquette – Oksesteg – Æble & sorbet
475,-

5 retter
Kammusling – Skagenfisk – Croquette – Oksesteg – Æble & sorbet
575,-

Afstemt vin- eller cocktailmenu til maden

2 retter   kr. 200,-

3 retter   kr. 300,-

4 retter   kr. 375,-

5 retter   kr. 450,-

‘En aften på Struktur’ kr. 1.100,-
Cocktail & snacks inden middagen – 5 retters menu – afstemt vin- eller cocktailmenu til maden – kaffe eller the

Børnemenu kr. 165,-

Stegt bøf eller fisk, pommes frites & salat

Børnedessert med is & drys

Snacks

Østers, Perle Blanche no.3   per styk 40,-

Croquette med confiteret økologisk nakkefilet, 5 stk.   65,-

Enebærrøgede kartoffelchips med urtecreme   55,-

Strukturs falafel med artiskokcreme   65,-

Grønne oliven marineret med citronskal & frisk laurbær   45,-

Modnet skinke   65,-

Et udvalg af snacks valgt af køkkenet   145,-

Struktur-retter

Alle Struktur-retter er til kr. 85,- per styk

Her er tale om mindre retter, hvorfor vi anbefaler 4-5 retter til aften

Alle retterne kan selvfølgelig også bruges som forretter inden større retter

2 stk østers naturel, serveret med grillet citron & skalotteløgsvinaigrette

Bagte gule beder med tandoori-olie, yoghurt & ristede mandler

Carpaccio af laks med tigermælk & ristede mandler

Gratinerede blåmuslinger & sprøde croutons

Stegt Skagenfisk med haricot verts & safransauce

Pommes Anna med kryddermodnet okse & pikant dressing

Braiseret okse med syltede bøgehatte, salat, miso & sennepsdressing

Sorbet, knas & luftig karamel

Forretter

Prunier Baerii caviar med sprød vaffel & friskost
15g 235,-   /   30g 450,-

Prunier Oscietra caviar med sprød vaffel & friskost
15g 295,-   /   30g 575,-

Hummerravioli med fumé af hummer & røget smør
155,-

Artiskokcreme, røget kammusling & syltet artiskok
145,-

Salat med stegt kammusling, confiteret and & foie gras terrine
160,-

Sprød sorthummer & rørt hummersalat på ristet brioche
155,-

Kartoffelterrine, tatar & baerii caviar
255,-

Foie gras terrine, ristet brioche & abrikoskompot
165,-

Stegt foie gras med præserverede hindbær & vilde ris
165,-

Hovedretter

Moules frites
190,-

Pighvar stegt på ben, med ristede gnocchi & sauce vierge
285,-

Råstegt sorthummer, bearnaise & pommes frites
325,-

Klassisk rørt tatar med pommes frites
195,-

Confiteret andelår, pommes puré & syrlig salat
210,-

Rosastegt Pluma fra Iberico de Bellota, cremet kartoffel & sauce fyldt med grillet peberfrugt, madagascar peber, citron og persille
265,-

Stegt ribeye-kappe & ristede kalvebrisler, med stegte gnocchi & salsa verde
325,-

200 g dansk ribeye med bearnaise & pommes frites
285,- / +100 g ribeye 85,-

200 g dansk oksefilet med bearnaise & pommes frites
285,- / +100 g oksefilet 85,-

Tilkøb af stegt foie gras – 85,-

Dessert & ost

4 gode oste, med oliven, sylt & knækbrød
145,-

Pandekage med marmelade, knas, passionsfrugtssorbet & vanilleis
120,-

Gateau Marcel med appelsin & vanilleis af Bora Bora grand cru vanille
135,-

Creme brulé & sorbet
110,-

Sorbet, knas & luftig karamel
85,-

3 slags mini-macarons
55,-