Alle vores favoritter til både frokost og aften mandag til lørdag - i en afslappet atmosfære hvor alle er velkomne

På Struktur handler det om alle vores egne favoritter fra køkkenet til både frokost og aften alle ugens dage. Bestil en enkelt hovedret og et glas vin, eller dyk ned i vores ‘Struktur-retter’ og nyd afstemte cocktails til maden. Det er helt op til dig. Her er højt til loftet og plads til alle!

Vi glæder os til at se jer!

Frokost

Mandag til lørdag 11.30 til 15.00

Dagens frokostmenu, bestemt af køkkenet

2 retter kr. 225,-   ..med afstemte vine kr. 345,-

3 retter kr. 275,-   ..med afstemte vine kr. 445,-

A LA CARTE

Østers naturel, med grillet citron & vinaigrette per styk   40,-
Nye kartofler med havesyre & luftig rygeost   90,-
Carpaccio af laks med tigermælk & ristede mandler   90,-
Gratinerede blåmuslinger & sprøde croutons   90,-
Stegt Skagenfisk med asparges & ‘Havgus’-sauce   90,-
Kylling stuvet i let sennepssauce med syltede bøgehatte & crudité   90,-
Foie gras terrine, ristet brioche & abrikoskompot   170,-

Hønsesalat med sprødt skind på grillet surdejsbrød   150,-
Sprød sorthummer & hummersalat på ristet brioche   190,-
Moules frites   195,-
Salat med stegt kammusling, confiteret and og foie gras terrine   175,-
Klassisk rørt tatar med pommes frites   210,-
Grillet dansk oksefilet med pommes frites & bearnaise   295,-
Pighvar stegt på ben, med gnocchi & pighvarsauce med olivenolie   295,-

4 gode oste med oliven, sylt & knækbrød   145,-
Creme brulé & sorbet   110,-
Gateau Marcel med appelsin & vanilleis af grand cru vanille   135,-
Klassisk fransk citrontærte med blød marengs & citronmelisse-is   120,-
3 slags mini-macarons   55,-

Menuer

Vores sæsonmenu skifter hver sjette uge

Kammusling med hyldeblomst, cremet hasselnød & salatstokke

Stegt Skagenfisk med tomatkompot, estragon & fumé

Ravioli med ærter, pancetta & sauce af comté og gruyère

Iberico presa med majs, kantareller & kantarel-blanquette

Mandelkage med vanilje & hindbær

2 retter
Skagenfisk – Iberico Presa
295,-

3 retter
Skagenfisk – Iberico Presa – Mandelkage
375,-

4 retter
Kammusling – Skagenfisk – Iberico Presa – Mandelkage
475,-

5 retter
Kammusling – Skagenfisk – Ravioli – Iberico Presa – Mandelkage
575,-

Afstemt vinmenu

2 retter   kr. 200,-

3 retter   kr. 300,-

4 retter   kr. 375,-

5 retter   kr. 450,-

‘En aften på Struktur’ kr. 1.195,-
Aperitifcocktail & snacks inden middagen – 5 retters menu – afstemt vinmenu til maden – kaffe eller the

Børnemenu kr. 165,-

Stegt bøf eller fisk, pommes frites & salat

Børnedessert med is & drys

Snacks

Østers, Perle Blanche no.3   per styk 40,- 

Sprød rulle med confiteret and & persillecreme, 2 stk  65,-

Enebærrøgede kartoffelchips med urtecreme   55,-

Kyllingechips med trøffelcreme  55,-

Grønne oliven marineret med citronskal & frisk laurbær   45,-

Modnet skinke   65,-

Et udvalg af snacks valgt af køkkenet   145,-

Prunier Baerii caviar med sprød vaffel & friskost
15g 245,-   /   30g 460,-

Oscietra Imperial caviar med sprød vaffel & friskost
15g 310,-   /   30g 595,-

Struktur-retter

Alle Struktur-retter er til kr. 90,- per styk

Her er tale om mindre retter, hvorfor vi anbefaler 4-5 retter til aften

Alle retterne kan selvfølgelig også bruges som forretter inden større retter

2 stk østers med ‘nem-sauce’ & urteolie

Carpaccio af laks med tigermælk & ristede mandler

Gratinerede blåmuslinger & sprøde croutons

Stegt Skagenfisk med asparges & ‘Havgus’-sauce

Nye kartofler med havesyre & luftig rygeost

Kylling stuvet i let sennepssauce med syltede bøgehatte & crudité

Tatar af modnet okse med tomat & toast melba

Braiseret okse med syltede bøgehatte, salat, miso & sennepsdressing

Rabarbertrifli

Forretter

Prunier Baerii caviar med sprød vaffel & friskost
15g 245,-   /   30g 460,-

Prunier Oscietra caviar med sprød vaffel & friskost
15g 310,-   /   30g 595,-

Jomfruhummerravioli med fumé af hummer & røget smør
160,-

Morkel farseret med soufflé på pighvar & morkel, hertil morkelsauce
165,-

Salat med stegt kammusling, confiteret and & foie gras terrine
175,-

Sprød sorthummer & rørt hummersalat på ristet brioche
170,-

Baerii caviar med sifon af røget kartoffel & hasselnøddeolie
255,-

Foie gras terrine, ristet brioche & abrikoskompot
170,-

Stegt foie gras med aromatisk sauce fyldt med rå-syltet rabarber, Madagascar peber & Puy linser
170,-

Hovedretter

Moules frites
195,-

Pighvar stegt på ben, med ristede gnocchi & pighvarsauce tilsmagt med olivenolie
295,-

Råstegt sorthummer, bearnaise & pommes frites
325,-

Klassisk rørt tatar med pommes frites
210,-

Confiteret andelår med kejserhatte, syrlig salat & sauce demi-glace
210,-

Rosastegt Pluma fra Iberico de Bellota, ristede gnocchi & sauce fyldt med grillet peberfrugt, Madagascar peber, citron og persille
265,-

200 g dansk ribeye med bearnaise & pommes frites
295,- / +100 g ribeye 85,-

200 g dansk oksefilet med bearnaise & pommes frites
295,- / +100 g oksefilet 85,-



Tilkøb af stegt foie gras – 85,-

Dessert & ost

4 gode oste, med oliven, sylt & knækbrød
145,-

Klassisk fransk citrontærte med blød marengs & citronmelisse-iscreme
120,-

Gateau Marcel med appelsin & vanilleis af Bora Bora grand cru vanille
135,-

Creme brulé & sorbet
110,-

Rabarbertrifli
90,-

3 slags mini-macarons
55,-