Alle vores favoritter til både frokost og aften hele ugen - i en afslappet atmosfære hvor alle er velkomne

På Struktur handler det om alle vores egne favoritter fra køkkenet til både frokost og aften alle ugens dage. Bestil en enkelt hovedret og et glas vin, eller dyk ned i vores ‘Struktur-retter’ og nyd afstemte cocktails til maden. Det er helt op til dig. Her er højt til loftet og plads til alle!

Fredag og lørdag er cocktailbaren åben til sent, ligesom der er mulighed for late night dining helt til klokken 01.00!

Vi glæder os til at se jer!

Frokost

Alle ugens dage 11.30 til 15.00

2-retters frokostmenu bestemt af køkkenet
med 2 glas vin, øl, eller saft til maden
kr. 222,-

A LA CARTE

Østers naturel, med grillet citron & vinaigrette per styk 40,-

Flamberet laks, agurk & asiatisk marinade 80,-

Rørt krabbesalat, mandel & hjertesalat 80,-

Gratinerede blåmuslinger & sprøde croutons 80,-

Foie gras terrine med confiteret and & syltede svesker 145,-

 

Hønsesalat på sprød vaffel 105,-

Rødspættefilet med rørt rejesalat på ristet brioche 125,-

Stegt sild på rugbrød med kartofler og hjemmerørt mayo 95,-

Karrysild med asier og æble 95,-

Moules frites 175,-

Salat med sorthummer, anderillette og foie gras terrine 155,-

Klassisk rørt tatar med pommes frites 180,-

Frokost-steak med pommes frites & bearnaise 199,-

Kryddersaltet laks med stuvede kartofler & urter 175,-

 

4 gode oste med tilbehør 135,-

Creme brulé & sorbet 105,-

Citron & hvid chokolade 95,-

Profiterolles med sorbet af grønne frugter & brun farin sauce 95,-

Menuer

Jomfruhummer, glaskål & hummerfumé

Stegt fisk, jordskokker & ‘tomatsauce’

Kronvildt & stenbiderrogn

Vagtel, kål & trøffel

Is af hasselnøddeolie, urtechokolade & citron

2 retter
Fisk – Vagtel
295,-

3 retter
Fisk – Vagtel – Hasselnød & urtechokolade
350,-

4 retter
Fisk – Kronvildt – Vagtel – Hasselnød & urtechokolade
450,-

5 retter
Jomfruhummer – Fisk – Kronvildt – Vagtel – Hasselnød & urtechokolade
550,-

Afstemt vin- eller cocktailmenu til maden

2 retter   kr. 200,-

3 retter   kr. 300,-

4 retter   kr. 375,-

5 retter   kr. 450,-

‘En aften på Struktur’ kr. 1100,-
Cocktail & snacks inden middagen – 5 retters menu – afstemt vin- eller cocktailmenu til maden – kaffe eller the

Børnemenu kr. 165,-

Stegt bøf eller fisk, pommes frites & salat

Vaniljeis & chokoladedrys

Snacks

Serveres helt til kl. 01.00 fredag og lørdag

Croquette med confiteret økologisk nakkefilet, 5 stk.   65,-

Enebærrøgede kartoffelchips   45,-

Sprøde sago-flager med kryddersalt   45,-

Store grønne gordal oliven   45,-

Lufttørret skinke fra Rævhede   65,-

Østers, Perle Blanche no.3 per styk   40,-

Prunier Baerii caviar med sprød vaffel & friskost
10g
195,-   /   30g 495,-

Oscietra Imperial caviar med sprød vaffel & friskost
10g
275,-   /   30g 825,-

Struktur-retter

Alle Struktur-retter er til kr. 80,- per styk

Her er tale om mindre retter, hvorfor vi anbefaler 3-5 retter til aften

Alle retterne kan selvfølgelig også bruges som forretter inden større retter

2 stk østers naturel, serveret med grillet citron & skalotteløgsvinaigrette

Flamberet laks, agurk & asiatisk marinade

Stegt Kystfisk, spinat & aromatisk grøntsagssauce

Rørt krabbesalat, mandel & hjertesalat

Gratinerede blåmuslinger & sprøde croutons

Sprød kulmule & kål

Røgede rejer, squash & cremet kartoffel

Sprød kylling, surdej & kærnemælkssauce

Gratinerede marvben, urtesalat & toast melba

Kryddermodnet okse & grillede østershatte

Forretter

Stegte kammuslinger & smørsauce med agurk og kapers 130,-

2 stk østers med beurre blanc & oscietra caviar 180,-

Prunier Baerii caviar med sprød vaffel & friskost
10g
195,-   /   30g 495,-

Oscietra Imperial caviar med sprød vaffel & friskost
10g
275,-   /   30g 825,-

Sepia blæksprutte, Baerii caviar & muslingesauce 250,-

Foie gras terrine med confiteret and & syltede svesker 145,-

Stegt foie gras med præserverede bær & gastrique 150,-

Salat med sorthummer, confiteret and & foie gras terrine 155,-

Hovedretter

Moules frites kr. 175,-

Klassisk rørt tatar med pommes frites kr. 180,-

Økologisk gris med kål & sorte trompetsvampe kr. 195,-

Confiteret andelår, aromatisk sauce & urtesalat kr. 195,-

Stegt vagtel, syltet Karl Johan & rösti kr. 225,-

Pighvar stegt på ben, syltede asparges & beurre blanc kr. 250,-

Råstegt sorthummer, bearnaise & pommes frites kr. 250,-

200 g dansk ribeye med bearnaise & pommes frites kr. 260,-
+100 g ribeye kr. 75,-

200 g ribeye fra Rævhede – modnet 12 uger – med bearnaise & pommes frites kr. 360,-
+100 g ribeye kr. 90,-

200 g kalvefilet med bearnaise & pommes frites kr. 250,-
+100 g kalvefilet kr. 75,-

Tilkøb af gratineret marvben kr. 75,-

Tilkøb af stegt foie gras kr. 85,-

Dessert & ost

Dagens ostespecialitet – dagspris

Osteudvalg, 4 slags kr. 135,-

Profiterolles med sorbet af grønne frugter & brun farin sauce 95,-

Citron & hvid chokolade 95,-

Creme Brulé & sorbet kr. 105,-

Sødt til kaffen kr. 55,-

Late night dining

Vi serverer enkelte retter helt til klokken 01.00 fredag og lørdag

Klassisk rørt tatar med pommes frites kr. 180,-

Pighvar stegt på ben, syltede asparges & beurre blanc kr. 250,-

200 g dansk ribeye med bearnaise & pommes frites kr. 260,-

Hele vores snack-kort er ligeledes tilgængeligt til 01.00 fredag og lørdag

Croquette med confiteret økologisk nakkefilet, 5 stk.   65,-

Enebærrøgede kartoffelchips   45,-

Sprøde sago-flager med kryddersalt   45,-

Store grønne gordal oliven   45,-

Lufttørret skinke fra Rævhede   65,-

Østers, Perle Blanche no.3 per styk   40,-

Prunier Baerii caviar med sprød vaffel & friskost
10g
195,-   /   30g 495,-

Oscietra Imperial caviar med sprød vaffel & friskost
10g
275,-   /   30g 825,-