Alle vores favoritter til både frokost og aften mandag til lørdag - i en afslappet atmosfære hvor alle er velkomne
På Struktur handler det om alle vores egne favoritter fra køkkenet til både frokost og aften alle ugens dage. Bestil en enkelt hovedret og et glas vin, eller dyk ned i vores ‘Struktur-retter’ og nyd afstemte cocktails til maden. Det er helt op til dig. Her er højt til loftet og plads til alle!
Vi glæder os til at se jer!
Frokost
Mandag til lørdag 11.30 til 15.00
Dagens frokostmenu, bestemt af køkkenet
2 retter kr. 225,- ..med afstemte vine kr. 345,-
3 retter kr. 275,- ..med afstemte vine kr. 445,-
A LA CARTE
Østers, Perle Blanche No.3, per styk 42,-
Saltet tun med bok choy marineret i soya, sesam, ingefær & lime 95,-
Tomater, røget emulsion, gedeost & sprøde kerner 95,-
Jomfruhummer ”Escabeche” 95,-
Hvidløgsgratinerede blåmuslinger & sprøde croutons 95,-
Bourgogne-snegle med hvidløgssmør & croutons, 6 stk 125,-
Dagens fisk stegt på crouton, grønt vendt med lardo & muslingefumet 95,-
Tatar af saltet okse med ras el hanout, grillet peberfrugt & toast melba 95,-
Rørt hummersalat på ristet brioche med grillet citron 195,-
Salade Nicoise á la Struktur 175,-
Moules Frites 210,-
Stegt havtaskehale serveret med morkel-risoni 295,-
Klassisk rørt tatar med pommes frites 210,-
Peberbøf af US kornfodret oksefilet m. pebersauce & aspargesbroccoli 345,-
4 gode oste med oliven, sylt & knækbrød 145,-
Creme brulé & sorbet 110,-
Strukturs bær-dessert 110,-
”Rabarber-trifli” á la Struktur 95,-
Menuer
Vores sæsonmenu skifter hver sjette uge
Jomfruhummer med løvstikke, peberrod, æble & persilleolie
Stegt fisk fra auktionen med aspargesfrikassé, ramsløg & urter
Mørbrad af iberico gris med syre & klorofylsauce
Okseryg stegt i salvie, med ærter, ærtepuré & sauce jus
Rabarbersorbet med skovmærke & bronzefennikel
2 retter
Fisk – Okse
295,-
3 retter
Fisk – Okse – Dessert
375,-
4 retter
Fisk – Gris – Okse – Dessert
475,-
5 retter
Jomfruhummer – Fisk – Gris – Okse – Dessert
575,-
Afstemt vinmenu
2 retter kr. 200,-
3 retter kr. 300,-
4 retter kr. 375,-
5 retter kr. 450,-
‘En aften på Struktur’ kr. 1.195,-
Aperitifcocktail & snacks inden middagen – 5 retters menu – afstemt vinmenu til maden – kaffe eller the
Børnemenu kr. 165,-
Stegt bøf eller fisk, pommes frites & salat
Børnedessert med is & drys
Snacks
Østers, Perle Blanche no.3 per styk 42,-
Ande-croquetter med kimchicreme 75,-
Kyllingechips med trøffelcreme 65,-
Enebærrøgede kartoffelchips med urtecreme 65,-
15 g Prunier Baerii Caviar med sprød vaffel & friskost 275,-
Struktur-retter
Alle Struktur-retter er til kr. 95,- per styk
Her er tale om mindre retter, hvorfor vi anbefaler 4-5 retter til aften
Alle retterne kan selvfølgelig også bruges som forretter inden større retter
Jomfruhummer ”Escabeche”
Saltet tun med bok choy marineret i soya, sesam, ingefær & lime
Hvidløgsgratinerede blåmuslinger & sprøde croutons
Dagens fisk stegt på crouton, grønt vendt med lardo & muslingefumet
Tomater, røget emulsion, gedeost & sprøde kerner
Tatar af saltet okse med ras el hanout, grillet peberfrugt & toast melba
”Rabarbertrifli” á la Struktur
Forretter
Agnolotti (ravioli) med ande-confit, serveret med semi-dry tomat
og fumet tilsmagt med salvie & champagne
185,-
Tilkøb stegt foie gras – 85,-
Salade Nicoise á la Struktur
175,-
Bourgogne-snegle med hvidløgssmør & croutons, 6 stk.
125,-
Rørt hummersalat på ristet brioche med grillet citron
185,-
Hovedretter
Stegt havtaskehale serveret med morkel-risoni
295,-
Råstegt sorthummerhale, bearnaise & pommes frites
345,-
Klassisk rørt tatar med pommes frites
210,-
Moules Frites
210,-
Skaftkotelet fra Iberico sortfodsgris med asparges, ærter & hønsecreme
275,-
Steak au poivre – Amerikansk kornfodret oksefilet med pebersauce & aspargesbroccoli
345,-
200 g dansk ribeye med bearnaise & pommes frites
345,- / +100 g ribeye 95,-
–
Tilkøb af stegt foie gras – 85,-
Tilkøb af pommes frites – 45,-
Dessert & ost
4 gode oste, med oliven, sylt & knækbrød
145,-
Strukturs bær-dessert
110,-
Creme brulé & sorbet
110,-
”Rabarbert-trifli” á la Struktur
95,-