Frokostkort

Serveres fra 11.30 til 15.00


Køkkenet sætter hver dag en frokostmenu efter sæson og humør:

2-retters frokostmenu
Inkl. afstemte vine

225,-345,-

3-retters frokostmenu
Inkl. afstemte vine

275,-445,-

A la carte

Østers, Perle Blanche no. 3, serveret med grillet citron & skalotteløgsvinaigrette, per styk

42,-

Tun-tatar med bok choy, sauce nem og kimchi-mayo & kyllingechips

95,-

Bagt græskar med yoghurt, ras-el-hanout, røgede mandler & balsamico

95,-

Jomfruhummer “Escabeche”

95,-

Hvidløgsgratinerede blåmuslinger & sprøde croutons

95,-

Bourgogne-snegle med hvidløgssmør & croutons, 6 stk

125,-

Dagens fisk stegt på crouton, grønt vendt med lardo & muslingefumet

95,-

Tatar af okse med piment d’espelette, comté & estragon

95,-

Hummer-ravioli med let-røget hummerfumet

175,-

Rørt hummersalat på ristet brioche med grillet citron

195,-

Moules Frites

210,-

Stegt havtaskehale serveret med morkel-risoni

295,-

Klassisk rørt tatar med pommes frites

210,-

Peberbøf af US kornfodret oksefilet m. pebersauce & aspargesbroccoli

345,-

4 gode oste med oliven, sylt & knækbrød

145,-

Creme brulé & sorbet

110,-

Mangosorbet med syltet mango, Verde Puro olivenolie, karamelliseret hvid chokolade & luftig creme anglaise

120,-

Choux au Craquelin med ferskensorbet & vanilleis, serveret med chokoladesauce på Friis-Holm O’Payo 68%

135,-

Aftenkort

Serveres fra 17.00


Snacks

Østers, Perle Blanche no. 3, serveret med grillet citron & skalotteløgsvinaigrette, per styk

42,-

Ande-croquetter med kimchicreme

75,-

Kyllingechips med trøffelcreme

65,-

Enebærrøgede kartoffelchips med urtecreme

65,-

15 g Prunier Baerii Caviar med sprød vaffel & friskost

275,-

Struktur-retter

Her er tale om mindre retter, hvorfor vi anbefaler 4-5 retter til aften

Alle retterne kan selvfølgelig også bruges som forretter inden større retter

Jomfruhummer ”Escabeche”

95,-

Tun-tatar rørt med bok choy, sauce nem og kimchi-mayo & puffede kyllingechips

95,-

Hvidløgsgratinerede blåmuslinger & sprøde croutons

95,-

Dagens fisk stegt på crouton, grønt vendt med lardo & muslingefumet

95,-

Bagt græskar med yoghurt, ras-el-hanout, røgede mandler & gammel balsamico

95,-

Tatar af okse med piment d’espelette, comté & estragon

95,-

Forretter

Hummer-ravioli med let-røget hummerfumet

175,-

Bourgogne-snegle med hvidløgssmør & croutons, 6 stk.

125,-

Rørt hummersalat på ristet brioche med grillet citron

185,-

Agnolotti (ravioli) med ande-confit, serveret med semi-dry tomat og fumet tilsmagt med salvie & champagne

185,-

Hovedretter

Stegt havtaskehale serveret med morkel-risoni

295,-

Råstegt sorthummerhale, bearnaise & pommes frites

345,-

Klassisk rørt tatar med pommes frites

210,-

Moules Frites

210,-

Skaftkotelet fra Iberico sortfodsgris med spinat, ristede gnocchi, stegte jordskokker, æble & hønsecreme

275,-

Steak au poivre – Amerikansk kornfodret oksefilet med pebersauce & aspargesbroccoli

345,-

200 g dansk ribeye med bearnaise & pommes frites

345,-

Dessert & ost

4 gode oste, med oliven, sylt & knækbrød

145,-

Mangosorbet med syltet mango, Verde Puro olivenolie, karamelliseret hvid chokolade & luftig creme anglaise

120,-

Creme brulé & sorbet

110,-

Choux au Craquelin med ferskensorbet & vanilleis, serveret med chokoladesauce på Friis-Holm O’Payo 68%

135,-

Sæsonmenu

Vores sæsonmenu serveres fra 17.00
Denne er gældende i hele november og december


Lyn-grillet jomfruhummer med sauce escabeche & shizo

Stegt Skagenfisk med røget muslingefumet, kålblade & persille

Braiseret okse, endive & kærnemælkssauce

Kryddersaltet andebryst med brændte beder, pommes fondant & sauce med madagascar peber og tørret rose

Amarena kirsebærsorbet med luftig creme anglaise i macaron med varme krydderier

2 retter

Skagenfisk – And

295,-

3 retter

Skagenfisk – And – Dessert

375,-

4 retter

Skagenfisk – Okse – And – Dessert

475,-

5 retter

Jomfruhummer – Skagenfisk – Okse – And – Dessert

575,-

Afstemt vinmenu

2 glas

200,-

3 glas

300,-

4 glas

375,-

5 glas

450,-

'En aften på Struktur'

Aperitifcocktail
Snacks
5 retters menu
Afstemt vinmenu
Kaffe eller the

1.195,-