Frokostmenuer

Sammensæt din egen 2- eller 3-retters menu fra vores a la carte kort
– ved selskaber på mere end 8 personer skal menuen aftales på forhånd, og samme menu vælges af hele bordet

2-retters frokostmenu

250,-

3-retters frokostmenu

350,-


Aftenmenuer

Sammensæt din egen 3- eller 4-retters menu fra vores a la carte kort, og start ud med 3 snacks valgt af køkkenet
– ved selskaber på mere end 8 personer skal menuen aftales på forhånd, og samme menu vælges af hele bordet

Snacks & 3-retters menu

385,-

Snacks & 4-retters menu

485,-

Snacks & 5-retters menu sammensat af køkkenchefen

Hamachi - Torsk - Tatar - Secreto - Dessert med grønne frugter

565,-

'En aften på Struktur'

Snacks & aperitifcocktail - 5-retters menu - Afstemt vinmenu - Kaffe/the

1.150,-


Afstemt vinmenu

2 glas

200,-

3 glas

300,-

4 glas

375,-

5 glas

450,-


Snacks

Enebær-røgede kartoffelchips med persillecreme

65,-

Krustader med Gammel Knas creme & kompot på grillede artiskokker

65,-

Friteret sepia blæksprutte med creme på fermenteret citron & hvidløg

65,-

Kyllingechips med trøffelcreme & friskrevet trøffel

75,-

Perle Blanche østers med skalotteløgsvinaigrette & grillet citron – per styk

45,-

15 g Baerii Caviar med blinis, creme fraiche 48% & urter

275,-

Snack sélection
Enebær-røgede kartoffelchips med persillecreme
Krustade med Gammel Knas creme & kompot på grillede artiskokker
Friteret sepia blæksprutte med creme på fermenteret citron & hvidløg

95,-

A la carte

Alle retter serveres i forrets-størrelse. Vi anbefaler 2-3 retter til frokost og 3-5 retter til aften afhængigt af sult.
Søger du en klassisk hovedret, så se venligst “Struktur klassikere” længere nede, hvor vi tilbyder enkelte retter i hovedretsstørrelse.

Hamachi-tatar med sesam- & wasabicreme, ponzu & jalapenos

135,-

Snekrabbe-quenelle med yuzuconfit, syltet fennikel & pighvar fumét

135,-

Dansk blæksprutte vendt med rognsauce, urter & bitre salater

125,-

Hånddykket norsk kammusling med nordjysk lardo, hengemt tomat, hvide bønner & kammusling-fumét

155,-

Tempereret torsk med blomkål, cashew, vanille & muslingesauce

155,-

Ragout med sorthummer, miso, saltbagt selleri & brunet smør

165,-

Tatar af saltet okse med friskrevet trøffel, syltede ribs & hestebønner

145,-

Secreto af iberico gris med palmekål, pastinakpuré & sauce Marco Polo

155,-

Marmoreret filet af okse med græskar, citron-confit & morkelsauce

165,-

Osteret med grillet brioche-vaffel, figenkompot og Hallands Siren & Himmel fra Unika X

145,-

Luftig creme på karamelliseret chokolade, hengemte grønne frugter, appelsin-noter & brændte mandler

110,-

Bora Bora Grand Cru vanilleis, brunet smør, jordskok & æble

110,-

Struktur klassikere

Er du bare til en enkelt ret serveres vores klassikere som klassisk hovedretsstørrelse

Klassisk rørt tatar med salat & pommes frites

210,-

200 g Steak au Poivre af marmoreret oksefilet med pebersauce, marinerede salater & pommes frites

395,-

Skagenfisk stegt på ben, serveret med morkler og kartofler á la creme & friske urter

310,-

Vi gør venligst opmærksom på, at alle firmakort, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr.
Vi sender meget gerne en faktura efter afholdelse af selskab hos os, hvis dette foretrækkes.