Alle vores favoritter til både frokost og aften hele ugen - i en afslappet atmosfære hvor alle er velkomne

På Struktur handler det om alle vores egne favoritter fra køkkenet til både frokost og aften alle ugens dage. Bestil en enkelt hovedret og et glas vin, eller dyk ned i vores ‘Struktur-retter’ og nyd afstemte cocktails til maden. Det er helt op til dig. Her er højt til loftet og plads til alle!

Fredag og lørdag er cocktailbaren åben til sent, ligesom der er mulighed for late night dining helt til klokken 01.00!

Vi glæder os til at se jer!

Frokost

Alle ugens dage 11.30 til 15.00

2-retters frokostmenu bestemt af køkkenet
med 2 glas vin, øl, eller saft til maden
kr. 222,-

A LA CARTE

Østers naturel, med grillet citron & vinaigrette per styk 40,-

Flamberet laks & syltede asparges 80,-

Rørt krabbesalat, mandel & hjertesalat 80,-
Gratinerede blåmuslinger & sprøde croutons 80,-

Foie gras terrine med æble & ristet brioche 145,-

 

Ristet surdejsbrød med græskar & modnet skinke fra Rævhede 105,-

Hønsesalat på ristet surdejsbrød 105,-

Rødspættefilet med rørt rejesalat på ristet brioche 125,-

Moules frites 175,-

Salat med sorthummer, anderillette og foie gras terrine 155,-

Klassisk rørt tatar med pommes frites 180,-

Frokost-steak med pommes frites & bearnaise 199,-

Pighvar stegt på ben, med dildstuvet spinat & nye kartofler 250,-

 

4 gode oste med tilbehør 135,-

Creme brulé & sorbet 105,-

Citron & hvid chokolade 95,-

Profiterolles med sorbet af grønne frugter & brun farin sauce 95,-

Menuer

Pandekage med stenbiderrogn & peberrodscreme

Stegt Skagenfisk med radisse, muslingefumé & ramsløg

Krogmodnet gris, havesyre & røget ymer

Filet af marmoreret okse med morkelsauce & asparges

Hybenrose, hasselnød & citron

2 retter
Skagenfisk – Okse
295,-

3 retter
Fisk – Okse – Hybenrose & hasselnød
350,-

4 retter
Fisk – Krogmodnet gris – Okse – Hybenrose & hasselnød
450,-

5 retter
Pandekage – Fisk – Krogmodnet gris – Okse – Hybenrose & hasselnød
550,-

Afstemt vin- eller cocktailmenu til maden

2 retter   kr. 200,-

3 retter   kr. 300,-

4 retter   kr. 375,-

5 retter   kr. 450,-

‘En aften på Struktur’ kr. 1100,-
Cocktail & snacks inden middagen – 5 retters menu – afstemt vin- eller cocktailmenu til maden – kaffe eller the

Børnemenu kr. 165,-

Stegt bøf eller fisk, pommes frites & salat

Vaniljeis & chokoladedrys

Snacks

Serveres helt til kl. 01.00 fredag og lørdag

Croquette med confiteret økologisk nakkefilet, 5 stk.   65,-

Enebærrøgede kartoffelchips   45,-

Sprøde sago-flager med kryddersalt   45,-

Store grønne gordal oliven   45,-

Lufttørret skinke fra Rævhede   65,-

Østers, Perle Blanche no.3 per styk   40,-

Prunier Baerii caviar med sprød vaffel & friskost
10g
195,-   /   30g 495,-

Oscietra Imperial caviar med sprød vaffel & friskost
10g
275,-   /   30g 825,-

Struktur-retter

Alle Struktur-retter er til kr. 80,- per styk

Her er tale om mindre retter, hvorfor vi anbefaler 3-5 retter til aften

Alle retterne kan selvfølgelig også bruges som forretter inden større retter

2 stk østers naturel, serveret med grillet citron & skalotteløgsvinaigrette

Flamberet laks & syltede asparges

Stegt Kystfisk, spinat & aromatisk grøntsagssauce

Rørt krabbesalat, mandel & hjertesalat

Gratinerede blåmuslinger & sprøde croutons

Sprød kulmule & kærnemælkssauce

Røgede rejer, squash & cremet kartoffel

Sprød kylling, surdej & røget ymer

Kryddermodnet okse & grillede østershatte

Vores trifli

Forretter

Stegte kammuslinger med lardo & præserverede hvide asparges
130,-

2 stk østers med beurre blanc & oscietra caviar
180,-

Prunier Baerii caviar med sprød vaffel & friskost
15g
215,-   /   30g 420,-

Prunier Oscietra caviar med sprød vaffel & friskost
15g
275,-   /   30g 540,-

Nye kartofler, baerii caviar & spanske mandler
250,-

Foie gras terrine med æble & ristet brioche
145,-

Stegt foie gras med løgkompot, syltede løg & sauce gastrique
150,-

Salat med sorthummer, confiteret and & foie gras terrine
155,-

Hovedretter

Moules frites
175,-

Klassisk rørt tatar med pommes frites
180,-

Confiteret andelår, pommes sauté & syrlig salat
195,-

Stegt vagtel, syltet Karl Johan & rösti
225,-

Pighvar stegt på ben, med dildstuvet spinat & nye kartofler
250,-

Råstegt sorthummer, bearnaise & pommes frites
250,-

200 g dansk ribeye med bearnaise & pommes frites
260,- / +100 g ribeye 75,-

200 g ribeye fra Rævhede – modnet 12 uger – med bearnaise & pommes frites
360,- / +100 g ribeye 90,-

200 g kalvefilet med bearnaise & pommes frites
250,- / +100 g kalvefilet 75,-


Tilkøb af stegt foie gras –
85,-

Dessert & ost

Osteudvalg, 4 slags
135,-

Profiterolles med sorbet af grønne frugter & brun farin sauce
95,-

Citron & hvid chokolade
95,-

Creme brulé & sorbet
105,-

Sødt til kaffen
5
5,-

Late night dining

Vi serverer enkelte retter helt til klokken 01.00 fredag og lørdag

Klassisk rørt tatar med pommes frites   180,-

Pighvar stegt på ben, med dildstuvet spinat & nye kartofler  250,-

200 g dansk ribeye med bearnaise & pommes frites   260,-
+100 g ribeye 75,-

Hele vores snack-kort er ligeledes tilgængeligt til 01.00 fredag og lørdag

Croquette med confiteret økologisk nakkefilet, 5 stk.   65,-

Enebærrøgede kartoffelchips   45,-

Sprøde sago-flager med kryddersalt   45,-

Store grønne gordal oliven   45,-

Lufttørret skinke fra Rævhede   65,-

Østers, Perle Blanche no.3 per styk   40,-

Prunier Baerii caviar med sprød vaffel & friskost
10g
195,-   /   30g 495,-

Oscietra Imperial caviar med sprød vaffel & friskost
10g
275,-   /   30g 825,-