Frokostmenuer

Sammensæt din egen 2- eller 3-retters menu fra vores a la carte kort
– ved selskaber på mere end 8 personer skal menuen aftales på forhånd, og samme menu vælges af hele bordet

2-retters frokostmenu

250,-

3-retters frokostmenu

350,-


Aftenmenuer

Sammensæt din egen 3- eller 5-retters menu fra vores a la carte kort, og start ud med 3 snacks valgt af køkkenet
– ved selskaber på mere end 8 personer skal menuen aftales på forhånd, og samme menu vælges af hele bordet

Snacks & 3-retters menu

385,-

Snacks & 5-retters menu

585,-


Afstemt vinmenu

2 glas

200,-

3 glas

300,-

4 glas

375,-

5 glas

450,-


Snacks

Kartoffel croquettes med bakskuld

70,-

Sprøde grøntsager med luftig tandoori

45,-

Sprød malt med creme på Gammel Knas & kornblomst

45,-

Enebærrøgede kartoffelchips med urtecreme

65,-

Kyllingechips med trøffelcreme & friskrevet trøffel

75,-

15 g Baerii Caviar med blinis, creme fraiche 48% & urter

275,-

Snack sélection
Kartoffel croquettes med bakskuld
Sprøde grøntsager med luftig tandoori
Sprød malt med creme på Gammel Knas & kornblomst

95,-

A la carte

Alle retter serveres i forrets-størrelse. Vi anbefaler 2-3 retter til frokost og 3-5 retter til aften afhængigt af sult.
Søger du en klassisk hovedret, så se venligst “Struktur klassikere” længere nede, hvor vi tilbyder enkelte retter i hovedretsstørrelse.

Perle Blanche sélection: Østers i tre forskellige variationer

135,-

Hamachi med kefir-fløde & peberrod, squash, ramsløgskapers & kamille

135,-

Dansk blæksprutte vendt med rognsauce, urter & bitre salater

125,-

Hånddykket norsk kammusling med nordjysk lardo, hengemt tomat, hvide bønner & kammusling-fumét

155,-

Brødstegt pighvar med brøndkarse, kål & fermenteret kålsauce

155,-

Butternut squash med macademia, rosa peber, friterede kapers & XO sauce

135,-

Tatar af saltet okse med friskrevet trøffel, syltede ribs & hestebønner

145,-

Gråand som stegt bryst og confiteret lår med brændte beder & aromatisk peber/rødbede-sauce

155,-

Marmoreret oksefilet med Karl Johan, friteret brød & pighvar-reduktion

165,-

4 gode oste med knækbrød, kompot & oliven

145,-

Luftig creme på karamelliseret chokolade, hengemte grønne frugter, appelsin-noter & brændte mandler

110,-

Syltet mango, mangosorbet, luftig creme anglaise, Verde Puro olivenolie & sprød mandel

110,-

Struktur klassikere

Er du bare til en enkelt ret serveres vores klassikere som klassisk hovedretsstørrelse

Klassisk rørt tatar med salat & pommes frites

210,-

200 g mamoreret filet af okse med pommes fondant, marinerede salater, & sauce bordelaise

395,-

Helleflynder stegt på ben serveret med Karl Johan á la creme & pommes fondant

310,-