Alle vores favoritter til både frokost og aften mandag til lørdag - i en afslappet atmosfære hvor alle er velkomne

På Struktur handler det om alle vores egne favoritter fra køkkenet til både frokost og aften alle ugens dage. Bestil en enkelt hovedret og et glas vin, eller dyk ned i vores ‘Struktur-retter’ og nyd afstemte cocktails til maden. Det er helt op til dig. Her er højt til loftet og plads til alle!

Vi glæder os til at se jer!

Frokost

Mandag til lørdag 11.30 til 15.00

Dagens frokostmenu, bestemt af køkkenet

2 retter kr. 225,-   ..med afstemte vine kr. 345,-

3 retter kr. 275,-   ..med afstemte vine kr. 445,-

2 stk østers: naturel med vinaigrette & friteret med kimchicreme 95,-

Saltet tun med bok choy marineret i soya, sesam, ingefær & lime 95,-

Tomater, røget emulsion, gedeost & sprøde kerner 95,-

Hvidløgsgratinerede blåmuslinger & sprøde croutons 95,-

Bourgogne-snegle med hvidløgssmør & croutons, 6 stk 125,-

Stegt Skagenfisk med spidskål & sauce af fermenteret kål 95,-

Tatar af saltet okse med ras el hanout, grillet peberfrugt & toast melba 95,-

Foie gras terrine med ristet brioche, Minus 8 icewine-eddike & bitre salater 175,-

 

Rørt hummersalat på ristet brioche med grillet citron 190,-

Salat med stegt kammusling, croquette af gris & foie gras terrine 175,-

Klassisk rørt tatar med pommes frites 210,-

Stegt havtaskehale serveret med mac’n’cheese med gruyère & comté 295,-

Vol-au-vent m. croquette af nakkefilet, brisler, hummer & trøffel-velouté 265,-

Peberbøf af US kornfodret oksefilet m. pebersauce, bønner & pommes fondant 345,-

 

4 gode oste med oliven, sylt & knækbrød 145,-

Creme brulé & sorbet 110,-

Chokolade fondant, sprød krokant, vanille-iscreme & appelsin 110,-

   – påregn venligst 15 min ekstra tilberedningstid

Menuer

Vores sæsonmenu skifter hver sjette uge

Ravioli med sorthummer & friskost, serveret med sauce på grape & smør

Sprød kulmule med spinat & vadouvan sauce

Tatar af kronvildt med syltede tragtkantareller & peberrodsemulsion

Rokkedahl kylling som bryst & terrine, med kål & sauce på fermenteret peber

Pocheret pære, chokolademousse & sorbet på æble og pære

2 retter
Kulmule – Kylling
295,-

3 retter
Kulmule – Kylling – Chokolade
375,-

4 retter
Kulmule – Tatar – Kylling – Chokolade
475,-

5 retter
Ravioli – Kulmule – Tatar – Kylling – Chokolade
575,-

Afstemt vinmenu

2 retter   kr. 200,-

3 retter   kr. 300,-

4 retter   kr. 375,-

5 retter   kr. 450,-

‘En aften på Struktur’ kr. 1.195,-
Aperitifcocktail & snacks inden middagen – 5 retters menu – afstemt vinmenu til maden – kaffe eller the

Børnemenu kr. 165,-

Stegt bøf eller fisk, pommes frites & salat

Børnedessert med is & drys

Menuer

Vores sæsonmenu skifter hver sjette uge

Ravioli af brændte rødbeder med kryddersaltet laks & bergamotte sauce

Grillet Skagenfisk med tomatiseret hummersauce & rehydrerede gulerødder

Smørstegt fladbrød med fermenteret andebryst, syrnet fløde & shiso

Krogmodnet gris med grønne bønner, persillecreme, ”kartoffelsalat” & jus de Basquaise 

Yoghurt-sorbet med grønne tomater, verbena & sprød chokolade

2 retter
Skagenfisk – Gris
295,-

3 retter
Skagenfisk – Gris – Dessert
375,-

4 retter
Ravioli – Skagenfisk – Gris – Dessert
475,-

5 retter
Ravioli – Skagenfisk – Fladbrød – Gris – Dessert
575,-

Afstemt vinmenu

2 retter   kr. 200,-

3 retter   kr. 300,-

4 retter   kr. 375,-

5 retter   kr. 450,-

‘En aften på Struktur’ kr. 1.195,-
Aperitifcocktail & snacks inden middagen – 5 retters menu – afstemt vinmenu til maden – kaffe eller the

Børnemenu kr. 165,-

Stegt bøf eller fisk, pommes frites & salat

Børnedessert med is & drys

Snacks

Østers, Perle Blanche no.3   per styk 40,-

Friterede østers, Perle Blanche no.3, med kimchicreme   2 stk. 90,-

Kyllingechips med trøffelcreme   55,-

Enebærrøgede kartoffelchips med urtecreme   55,-

Joselito Iberico Lomo  75,-

15 g Prunier Baerii Caviar med sprød vaffel & friskost   275,-

15 g Oscietra Imperial Caviar med sprød vaffel & friskost   345,-

Struktur-retter

Alle Struktur-retter er til kr. 95,- per styk

Her er tale om mindre retter, hvorfor vi anbefaler 4-5 retter til aften

Alle retterne kan selvfølgelig også bruges som forretter inden større retter

2 stk østers: naturel med skalotteløgsvinaigrette & friteret med kimchicreme

Saltet tun med bok choy marineret i soya, sesam, ingefær & lime

Hvidløgsgratinerede blåmuslinger & sprøde croutons

Stegt Skagenfisk med spidskål & sauce af fermenteret kål

Tomater, røget emulsion, gedeost & sprøde kerner

Tatar af saltet okse med ras el hanout, grillet peberfrugt & toast melba

Forretter

Ravioli fyldt med jomfruhummer-soufflé, med fumet af hummer & røget smør
160,-

Salat med stegt kammusling, croquette af gris & foie gras terrine
175,-

Bourgogne-snegle med hvidløgssmør & croutons, 6 stk.
125,-

Rørt hummersalat på ristet brioche med grillet citron
170,-

Foie gras terrine med ristet brioche, Minus 8 icewine-eddike & bitre salater
175,-

Hovedretter

Stegt havtaskehale serveret med mac’n’cheese med gruyère & comté
295,-

Råstegt sorthummer, bearnaise & pommes frites
325,-

Klassisk rørt tatar med pommes frites
210,-

Vol-au-vent med croquette af confiteret nakkefilet, kalvebrisler, jomfruhummer & trøffel-velouté
265,-

Skaftkotelet fra Iberico sortfodsgris med haricot verts, pommes fondant & sauce Marco Polo
265,-

Steak au poivre – Amerikansk kornfodret oksefilet med pebersauce, haricot verts og pommes fondant
345,-

200 g dansk ribeye med bearnaise & pommes frites
295,- / +100 g ribeye 85,-



Tilkøb af stegt foie gras – 85,-

Tilkøb af stegt pommes frites – 45,-

Dessert & ost

4 gode oste, med oliven, sylt & knækbrød
145,-

Chokolade fondant, sprød krokant, iscreme med
grand cru Bora Bora vanille & appelsin
 – påregn venligst 15 min ekstra tilberedningstid
110,-

Creme brulé & sorbet
110,-