Alle vores favoritter til både frokost og aften mandag til lørdag - i en afslappet atmosfære hvor alle er velkomne
På Struktur handler det om alle vores egne favoritter fra køkkenet til både frokost og aften alle ugens dage. Bestil en enkelt hovedret og et glas vin, eller dyk ned i vores ‘Struktur-retter’ og nyd afstemte cocktails til maden. Det er helt op til dig. Her er højt til loftet og plads til alle!
Vi glæder os til at se jer!
Frokost
Mandag til lørdag 11.30 til 15.00
Dagens frokostmenu, bestemt af køkkenet
2 retter kr. 225,- ..med afstemte vine kr. 345,-
3 retter kr. 275,- ..med afstemte vine kr. 445,-
2 stk østers: naturel med vinaigrette & friteret med kimchicreme 95,-
Saltet tun med bok choy marineret i soya, sesam, ingefær & lime 95,-
Tomater, røget emulsion, gedeost & sprøde kerner 95,-
Hvidløgsgratinerede blåmuslinger & sprøde croutons 95,-
Bourgogne-snegle med hvidløgssmør & croutons, 6 stk 125,-
Stegt Skagenfisk med spidskål & sauce af fermenteret kål 95,-
Tatar af saltet okse med ras el hanout, grillet peberfrugt & toast melba 95,-
Foie gras terrine med ristet brioche, Minus 8 icewine-eddike & bitre salater 175,-
Rørt hummersalat på ristet brioche med grillet citron 190,-
Salat med stegt kammusling, croquette af gris & foie gras terrine 175,-
Klassisk rørt tatar med pommes frites 210,-
Stegt havtaskehale serveret med mac’n’cheese med gruyère & comté 295,-
Vol-au-vent m. croquette af nakkefilet, brisler, hummer & trøffel-velouté 265,-
Peberbøf af US kornfodret oksefilet m. pebersauce, bønner & pommes fondant 345,-
4 gode oste med oliven, sylt & knækbrød 145,-
Creme brulé & sorbet 110,-
Chokolade fondant, sprød krokant, vanille-iscreme & appelsin 110,-
– påregn venligst 15 min ekstra tilberedningstid
Menuer
Vores sæsonmenu skifter hver sjette uge
Ravioli med sorthummer & friskost, serveret med sauce på grape & smør
Sprød kulmule med spinat & vadouvan sauce
Tatar af kronvildt med syltede tragtkantareller & peberrodsemulsion
Rokkedahl kylling som bryst & terrine, med kål & sauce på fermenteret peber
Pocheret pære, chokolademousse & sorbet på æble og pære
2 retter
Kulmule – Kylling
295,-
3 retter
Kulmule – Kylling – Chokolade
375,-
4 retter
Kulmule – Tatar – Kylling – Chokolade
475,-
5 retter
Ravioli – Kulmule – Tatar – Kylling – Chokolade
575,-
Afstemt vinmenu
2 retter kr. 200,-
3 retter kr. 300,-
4 retter kr. 375,-
5 retter kr. 450,-
‘En aften på Struktur’ kr. 1.195,-
Aperitifcocktail & snacks inden middagen – 5 retters menu – afstemt vinmenu til maden – kaffe eller the
Børnemenu kr. 165,-
Stegt bøf eller fisk, pommes frites & salat
Børnedessert med is & drys
Menuer
Vores sæsonmenu skifter hver sjette uge
Ravioli af brændte rødbeder med kryddersaltet laks & bergamotte sauce
Grillet Skagenfisk med tomatiseret hummersauce & rehydrerede gulerødder
Smørstegt fladbrød med fermenteret andebryst, syrnet fløde & shiso
Krogmodnet gris med grønne bønner, persillecreme, ”kartoffelsalat” & jus de Basquaise
Yoghurt-sorbet med grønne tomater, verbena & sprød chokolade
2 retter
Skagenfisk – Gris
295,-
3 retter
Skagenfisk – Gris – Dessert
375,-
4 retter
Ravioli – Skagenfisk – Gris – Dessert
475,-
5 retter
Ravioli – Skagenfisk – Fladbrød – Gris – Dessert
575,-
Afstemt vinmenu
2 retter kr. 200,-
3 retter kr. 300,-
4 retter kr. 375,-
5 retter kr. 450,-
‘En aften på Struktur’ kr. 1.195,-
Aperitifcocktail & snacks inden middagen – 5 retters menu – afstemt vinmenu til maden – kaffe eller the
Børnemenu kr. 165,-
Stegt bøf eller fisk, pommes frites & salat
Børnedessert med is & drys
Snacks
Østers, Perle Blanche no.3 per styk 40,-
Friterede østers, Perle Blanche no.3, med kimchicreme 2 stk. 90,-
Kyllingechips med trøffelcreme 55,-
Enebærrøgede kartoffelchips med urtecreme 55,-
Joselito Iberico Lomo 75,-
15 g Prunier Baerii Caviar med sprød vaffel & friskost 275,-
15 g Oscietra Imperial Caviar med sprød vaffel & friskost 345,-
Struktur-retter
Alle Struktur-retter er til kr. 95,- per styk
Her er tale om mindre retter, hvorfor vi anbefaler 4-5 retter til aften
Alle retterne kan selvfølgelig også bruges som forretter inden større retter
2 stk østers: naturel med skalotteløgsvinaigrette & friteret med kimchicreme
Saltet tun med bok choy marineret i soya, sesam, ingefær & lime
Hvidløgsgratinerede blåmuslinger & sprøde croutons
Stegt Skagenfisk med spidskål & sauce af fermenteret kål
Tomater, røget emulsion, gedeost & sprøde kerner
Tatar af saltet okse med ras el hanout, grillet peberfrugt & toast melba
Forretter
Ravioli fyldt med jomfruhummer-soufflé, med fumet af hummer & røget smør
160,-
Salat med stegt kammusling, croquette af gris & foie gras terrine
175,-
Bourgogne-snegle med hvidløgssmør & croutons, 6 stk.
125,-
Rørt hummersalat på ristet brioche med grillet citron
170,-
Foie gras terrine med ristet brioche, Minus 8 icewine-eddike & bitre salater
175,-
Hovedretter
Stegt havtaskehale serveret med mac’n’cheese med gruyère & comté
295,-
Råstegt sorthummer, bearnaise & pommes frites
325,-
Klassisk rørt tatar med pommes frites
210,-
Vol-au-vent med croquette af confiteret nakkefilet, kalvebrisler, jomfruhummer & trøffel-velouté
265,-
Skaftkotelet fra Iberico sortfodsgris med haricot verts, pommes fondant & sauce Marco Polo
265,-
Steak au poivre – Amerikansk kornfodret oksefilet med pebersauce, haricot verts og pommes fondant
345,-
200 g dansk ribeye med bearnaise & pommes frites
295,- / +100 g ribeye 85,-
–
Tilkøb af stegt foie gras – 85,-
Tilkøb af stegt pommes frites – 45,-
Dessert & ost
4 gode oste, med oliven, sylt & knækbrød
145,-
Chokolade fondant, sprød krokant, iscreme med
grand cru Bora Bora vanille & appelsin
– påregn venligst 15 min ekstra tilberedningstid
110,-
Creme brulé & sorbet
110,-