Alle vores favoritter til både frokost og aften mandag til lørdag - i en afslappet atmosfære hvor alle er velkomne

På Struktur handler det om alle vores egne favoritter fra køkkenet til både frokost og aften alle ugens dage. Bestil en enkelt hovedret og et glas vin, eller dyk ned i vores ‘Struktur-retter’ og nyd afstemte cocktails til maden. Det er helt op til dig. Her er højt til loftet og plads til alle!

Vi glæder os til at se jer!

Frokost

Mandag til lørdag 11.30 til 15.00

Dagens frokostmenu, bestemt af køkkenet

2 retter kr. 195,-  ..med afstemte vine kr. 295,-

3 retter kr. 245,-   ..med afstemte vine kr. 375,-

A LA CARTE

Østers naturel, med grillet citron & vinaigrette per styk 40,-

Grillet laks & præserverede tomater 80,-

Rørt taskekrabbe med syltede hvide asparges & ristede mandler 80,-

Gratinerede blåmuslinger & sprøde croutons 80,-

Carpaccio af marmoreret okse med krydderolie & tomatiseret sauce 80,-

Foie gras terrine med bær & ristet brioche 150,-

 

Hønsesalat med sprødt skind på ristet surdejsbrød 125,-

Rørt & sprød sorthummer med hvide asparges på ristet brioche 185,-

Moules frites 185,-

Salat med sorthummer, anderillette og foie gras terrine 155,-

Klassisk rørt tatar med pommes frites 195,-

Grillet dansk oksefilet med pommes frites & bearnaise 265,-

Pighvar stegt på ben, med dildstuvet spinat & nye kartofler 265,-

 

4 gode oste med oliven, sylt & knækbrød 145,-

Creme brulé & sorbet 105,-

Chokolade fra Michel Michaud & is på grønne frugter 95,-

Choux au Craquelin med yuzu-sorbet & hvid chokoladecreme 105,-

Menuer

Vores sæsonmenuer skifter hver fjerde uge

Kammusling med dashi & hestebønner

Stegt Skagenfisk med jordskokker & øl-sauce

Tatar af kryddermodnet okse med urtecreme på sprød vaffel med kartoffel & porre

Farseret øko-kylling med ristede Karl Johan svampe & ægte sauce

Pocheret pære med sorbet af hvid the & hyldeblomst

2 retter
Skagenfisk – Kylling
295,-

3 retter
Skagenfisk – Kylling – Pære & sorbet
350,-

4 retter
Skagenfisk – Tatar – Kylling – Pære & sorbet
450,-

5 retter
Kammusling – Skagenfisk – Tatar – Kylling – Pære & sorbet
550,-

Afstemt vin- eller cocktailmenu til maden

2 retter   kr. 200,-

3 retter   kr. 300,-

4 retter   kr. 375,-

5 retter   kr. 450,-

‘En aften på Struktur’ kr. 1.100,-
Cocktail & snacks inden middagen – 5 retters menu – afstemt vin- eller cocktailmenu til maden – kaffe eller the

Børnemenu kr. 165,-

Stegt bøf eller fisk, pommes frites & salat

Børnedessert med is & drys

Snacks

Croquette med confiteret økologisk nakkefilet, 5 stk.   65,-

Enebærrøgede kartoffelchips  45,-

Sprøde sago-flager med kryddersalt  45,-

Østers, Perle Blanche no.3   per styk 40,-

Store grønne gordal oliven  45,-

Lufttørret skinke fra Rævhede  65,-

Struktur-retter

Alle Struktur-retter er til kr. 80,- per styk

Her er tale om mindre retter, hvorfor vi anbefaler 3-5 retter til aften

Alle retterne kan selvfølgelig også bruges som forretter inden større retter

2 stk østers naturel, serveret med grillet citron & skalotteløgsvinaigrette

Kryddersaltet laks med dild, rævesauce & ristede mandler

Stegt Skagenfisk med præserverede hvide asparges & dashi-fumé

Rørt snekrabbe med syltede hvide asparges & ristede mandler

Gratinerede blåmuslinger & sprøde croutons

“Ravioli” med pighvar-soufflé og pighvar fumé

Sprød kylling med hjertesalat & rørt urtecreme

Carpaccio af marmoreret okse med krydderolie & tomatiseret sauce

Vores trifli

Forretter

Stegte kammuslinger med bønner & “persillesauce”
130,-

Wonton med confiteret and, foie gras & dashi
155,-

Prunier Baerii caviar med sprød vaffel & friskost
15g 225,-   /   30g 430,-

Prunier Oscietra caviar med sprød vaffel & friskost
15g 285,-   /   30g 550,-

Sprød sorthummer & rørt hummersalat på ristet brioche
155,-

Foie gras terrine med bær & ristet brioche
165,-

Stegt foie gras med grønne jordbær & sauce mysterie
165,-

Salat med sorthummer, confiteret and & foie gras terrine
160,-

Hovedretter

Moules frites
190,-

Pighvar stegt på ben, med dildstuvede kartofler & spinat
270,-

Råstegt sorthummer, bearnaise & pommes frites
295,-

Klassisk rørt tatar med pommes frites
195,-

Confiteret andelår, pommes puré & syrlig salat
210,-

Rosastegt Pluma fra Iberico de Bellota med ristet gnocchi & sauce romesco
245,-

Stegt ribeye-kappe & ristede kalvebrisler, med pommes puré & rødvinssauce med madagascar peber og peber-bacon
325,-

200 g dansk ribeye med bearnaise & pommes frites
275,- / +100 g ribeye 75,-

200 g dansk oksefilet med bearnaise & pommes frites
275,- / +100 g oksefilet 75,-

Tilkøb af stegt foie gras – 85,-

Dessert & ost

4 gode oste, med oliven, sylt & knækbrød
145,-

Pandekage med marmelade, knas, passionsfrugtssorbet & vanilleis
120,-

Gateau Marcel med appelsin & vanilleis af Bora Bora grand cru vanille
135,-

Creme brulé & sorbet
110,-

3 slags mini-macarons
55,-