Alle vores favoritter til både frokost og aften mandag til lørdag - i en afslappet atmosfære hvor alle er velkomne
På Struktur handler det om alle vores egne favoritter fra køkkenet til både frokost og aften alle ugens dage. Bestil en enkelt hovedret og et glas vin, eller dyk ned i vores ‘Struktur-retter’ og nyd afstemte cocktails til maden. Det er helt op til dig. Her er højt til loftet og plads til alle!
Vi glæder os til at se jer!
Frokost
Mandag til lørdag 11.30 til 15.00
Dagens frokostmenu, bestemt af køkkenet
2 retter kr. 225,- ..med afstemte vine kr. 345,-
3 retter kr. 275,- ..med afstemte vine kr. 445,-
A LA CARTE
Østers naturel, med grillet citron & vinaigrette per styk 40,-
Nye kartofler med havesyre & luftig rygeost 90,-
Carpaccio af laks med tigermælk & ristede mandler 90,-
Gratinerede blåmuslinger & sprøde croutons 90,-
Stegt Skagenfisk med asparges & ‘Havgus’-sauce 90,-
Kylling stuvet i let sennepssauce med syltede bøgehatte & crudité 90,-
Foie gras terrine, ristet brioche & abrikoskompot 170,-
Hønsesalat med sprødt skind på grillet surdejsbrød 150,-
Sprød sorthummer & hummersalat på ristet brioche 190,-
Moules frites 195,-
Salat med stegt kammusling, confiteret and og foie gras terrine 175,-
Klassisk rørt tatar med pommes frites 210,-
Grillet dansk oksefilet med pommes frites & bearnaise 295,-
Pighvar stegt på ben, med gnocchi & pighvarsauce med olivenolie 295,-
4 gode oste med oliven, sylt & knækbrød 145,-
Creme brulé & sorbet 110,-
Gateau Marcel med appelsin & vanilleis af grand cru vanille 135,-
Klassisk fransk citrontærte med blød marengs & citronmelisse-is 120,-
3 slags mini-macarons 55,-
Menuer
Vores sæsonmenu skifter hver sjette uge
“Ærtefrikassé”
Stegt Skagenfisk med smørdampede raps & sauce skilt med urteolie
Joselito skinke, grillede nye løg & L’Amo olivenolie
Filet af himmerlandskvæg, asparges & ramsløg,
samt nye kartofler & pebersauce
Jordbær med citrusurter & hvid chokolade
2 retter
Skagenfisk – Himmerlandskvæg
295,-
3 retter
Skagenfisk – Himmerlandskvæg – Jordbær
375,-
4 retter
“Ærtefrikassé” – Skagenfisk – Himmerlandskvæg – Jordbær
475,-
5 retter
“Ærtefrikassé” – Skagenfisk – Joselito – Himmerlandskvæg – Jordbær
575,-
Afstemt vin- eller cocktailmenu til maden
2 retter kr. 200,-
3 retter kr. 300,-
4 retter kr. 375,-
5 retter kr. 450,-
‘En aften på Struktur’ kr. 1.195,-
Cocktail & snacks inden middagen – 5 retters menu – afstemt vin- eller cocktailmenu til maden – kaffe eller the
Børnemenu kr. 165,-
Stegt bøf eller fisk, pommes frites & salat
Børnedessert med is & drys
Snacks
Østers, Perle Blanche no.3 per styk 40,-
Sprød rulle med confiteret and & persillecreme, 2 stk 65,-
Enebærrøgede kartoffelchips med urtecreme 55,-
Kyllingechips med trøffelcreme 55,-
Grønne oliven marineret med citronskal & frisk laurbær 45,-
Modnet skinke 65,-
Et udvalg af snacks valgt af køkkenet 145,-
Prunier Baerii caviar med sprød vaffel & friskost
15g 245,- / 30g 460,-
Oscietra Imperial caviar med sprød vaffel & friskost
15g 310,- / 30g 595,-
Struktur-retter
Alle Struktur-retter er til kr. 90,- per styk
Her er tale om mindre retter, hvorfor vi anbefaler 4-5 retter til aften
Alle retterne kan selvfølgelig også bruges som forretter inden større retter
2 stk østers med ‘nem-sauce’ & urteolie
Carpaccio af laks med tigermælk & ristede mandler
Gratinerede blåmuslinger & sprøde croutons
Stegt Skagenfisk med asparges & ‘Havgus’-sauce
Nye kartofler med havesyre & luftig rygeost
Kylling stuvet i let sennepssauce med syltede bøgehatte & crudité
Tatar af modnet okse med tomat & toast melba
Braiseret okse med syltede bøgehatte, salat, miso & sennepsdressing
Rabarbertrifli
Forretter
Prunier Baerii caviar med sprød vaffel & friskost
15g 245,- / 30g 460,-
Prunier Oscietra caviar med sprød vaffel & friskost
15g 310,- / 30g 595,-
Jomfruhummerravioli med fumé af hummer & røget smør
160,-
Morkel farseret med soufflé på pighvar & morkel, hertil morkelsauce
165,-
Salat med stegt kammusling, confiteret and & foie gras terrine
175,-
Sprød sorthummer & rørt hummersalat på ristet brioche
170,-
Baerii caviar med sifon af røget kartoffel & hasselnøddeolie
255,-
Foie gras terrine, ristet brioche & abrikoskompot
170,-
Stegt foie gras med aromatisk sauce fyldt med rå-syltet rabarber, Madagascar peber & Puy linser
170,-
Hovedretter
Moules frites
195,-
Pighvar stegt på ben, med ristede gnocchi & pighvarsauce tilsmagt med olivenolie
295,-
Råstegt sorthummer, bearnaise & pommes frites
325,-
Klassisk rørt tatar med pommes frites
210,-
Confiteret andelår med kejserhatte, syrlig salat & sauce demi-glace
210,-
Rosastegt Pluma fra Iberico de Bellota, ristede gnocchi & sauce fyldt med grillet peberfrugt, Madagascar peber, citron og persille
265,-
200 g dansk ribeye med bearnaise & pommes frites
295,- / +100 g ribeye 85,-
200 g dansk oksefilet med bearnaise & pommes frites
295,- / +100 g oksefilet 85,-
–
Tilkøb af stegt foie gras – 85,-
Dessert & ost
4 gode oste, med oliven, sylt & knækbrød
145,-
Klassisk fransk citrontærte med blød marengs & citronmelisse-iscreme
120,-
Gateau Marcel med appelsin & vanilleis af Bora Bora grand cru vanille
135,-
Creme brulé & sorbet
110,-
Rabarbertrifli
90,-
3 slags mini-macarons
55,-