Frokostkort

Serveres fra 11.30 til 15.00


Køkkenet sætter hver dag en frokostmenu efter sæson og humør:

2-retters frokostmenu
Inkl. afstemte vine

225,-345,-

3-retters frokostmenu
Inkl. afstemte vine

275,-445,-

A la carte

Østers, Perle Blanche no. 3, serveret med grillet citron & skalotteløgsvinaigrette, per styk

42,-

Tun-tatar med bok choy, sauce nem og kimchi-mayo & kyllingechips

95,-

Grillede gulerødder med yoghurt, ras-el-hanout, røget mandel & balsamico

95,-

Jomfruhummer “Escabeche”

95,-

Røget laks, grillet brioche, creme fraiche 48%, citronconfit & urtesalat

175,-

Hvidløgsgratinerede blåmuslinger & sprøde croutons

95,-

Bourgogne-snegle med hvidløgssmør & croutons, 6 stk

125,-

Dagens fisk stegt på crouton med spinat, æble & karry

95,-

Tatar af okse med puffet kartoffel, urtecreme & estragon

95,-

Rørt hummersalat på ristet brioche med grillet citron

195,-

Helleflynder stegt på ben med dild-stuvet spinat & kartofler

295,-

Klassisk rørt tatar med pommes frites

210,-

Iberico skaftkotelet med spinat, gnocchi, gulerod, æble & hønsecreme

275,-

Peberbøf af US kornfodret oksefilet m. pebersauce & aspargesbroccoli

345,-

4 gode oste med oliven, sylt & knækbrød

145,-

Rabarbertrifli med sprøde makroner & luftig creme anglaise

95,-

Creme brulé & sorbet

110,-

Choux au Craquelin med mangosorbet & vanilleis, serveret med chokoladesauce på Friis-Holm O’Payo 68%

135,-

Aftenkort

Serveres fra 17.00


Snacks

Østers, Perle Blanche no. 3, serveret med grillet citron & skalotteløgsvinaigrette, per styk

42,-

Krustader med tuntatar, rygeost & agurk

55,-

Kyllingechips med trøffelcreme

65,-

Enebærrøgede kartoffelchips med urtecreme

65,-

Croquetter med confiteret and & trøffelcreme

65,-

15 g Prunier Baerii Caviar med blinis & creme fraiche 48%

275,-

Amuse bouche udvalg
Krustade med tuntatar, rygeost & agurk
Kræmmerhus med rørt tatar
Croquette med confiteret and & trøffelcreme

95,-

Struktur-retter

Her er tale om mindre retter, hvorfor vi anbefaler 4-5 retter til aften

Alle retterne kan selvfølgelig også bruges som forretter inden større retter

Jomfruhummer ”Escabeche”

95,-

Tun-tatar rørt med bok choy, sauce nem og kimchi-mayo & puffede kyllingechips

95,-

Hvidløgsgratinerede blåmuslinger & sprøde croutons

95,-

Dagens fisk stegt på crouton med spinat, æble & karry

95,-

Grillede gulerødder med yoghurt, ras-el-hanout, røget mandel & gammel balsamico

95,-

Tatar af okse med puffet kartoffel, urtecreme & estragon

95,-

Forretter

Røget færøsk laks med grillet brioche, creme fraiche 48%,
citronconfit & urtesalat

175,-

Bourgogne-snegle med hvidløgssmør & croutons, 6 stk.

125,-

Rørt hummersalat på ristet brioche med grillet citron

185,-

Ravioli med confiteret and & Loke friskost, serveret med
semi-dry tomat & fumet tilsmagt med salvie og champagne

185,-

Hovedretter

Helleflynder stegt på ben serveret med dildstuvet spinat & kartofler

295,-

Råstegt sorthummerhale, bearnaise & pommes frites

395,-

Klassisk rørt tatar med pommes frites

210,-

Lammemørbrad med croquetter af skank, stegt blomkål, røgede mandler & sauce med tandoori og rød basilikum

345,-

Skaftkotelet fra Iberico sortfodsgris med spinat, ristede gnocchi, grillede gulerødder, æble & hønsecreme

275,-

Steak au poivre – Amerikansk kornfodret oksefilet med pebersauce & aspargesbroccoli

345,-

200 g dansk ribeye med pommes frites, marinerede salater & bearnaise eller pebersauce

345,-

Dessert & ost

4 gode oste, med oliven, sylt & knækbrød

145,-

Rabarbertrifli med sprøde makroner & luftig creme anglaise

95,-

Creme brulé & sorbet

110,-

Choux au Craquelin med mangosorbet & vanilleis, serveret med chokoladesauce på Friis-Holm O’Payo 68%

135,-

Sæsonmenu

Vores sæsonmenu serveres fra 17.00
Denne er gældende fra 8. maj til 18. juni


Tomatiseret yellowfin tun med marinerede tomater & lagret Modena balsamico

Stegt Skagenfisk med hvide asparges, ørredrogn & blanquette med purløg

Rokkedahl kylling med broccoli, morkel & morkelsauce

Stegt dansk presa, cremet polenta med Unika ’Efterglød’, grønne asparges & bønner, samt aromatisk sauce med ramsløgsolie

Rabarbersorbet og -kompot, luftig skovmærke-creme & makron

2 retter

Fisk – Presa

295,-

3 retter

Fisk – Presa – Dessert

375,-

4 retter

Tun – Fisk – Presa – Dessert

475,-

5 retter

Tun – Fisk – Kylling – Presa – Dessert

575,-

Afstemt vinmenu

2 glas

200,-

3 glas

300,-

4 glas

375,-

5 glas

450,-

'En aften på Struktur'

Aperitifcocktail
Snacks
5 retters menu
Afstemt vinmenu
Kaffe eller the

1.195,-