Alle vores favoritter til både frokost og aften hele ugen - i en afslappet atmosfære hvor alle er velkomne

På Struktur handler det om alle vores egne favoritter fra køkkenet til både frokost og aften alle ugens dage. Bestil en enkelt hovedret og et glas vin, eller dyk ned i vores ‘Struktur-retter’ og nyd afstemte cocktails til maden. Det er helt op til dig. Her er højt til loftet og plads til alle!

Fredag og lørdag er cocktailbaren åben til sent, ligesom der er mulighed for late night dining helt til klokken 01.00!

Vi glæder os til at se jer!

Frokost

Alle ugens dage 11.30 til 15.00

2-retters frokostmenu bestemt af køkkenet
med 2 glas vin, øl, eller saft til maden
kr. 222,-

A LA CARTE

Østers naturel, med grillet citron & vinaigrette per styk 35,-

Flamberet laks, agurk & asiatisk marinade 80,-

Rørt krabbesalat, mandel & hjertesalat 80,-

Gratinerede blåmuslinger & sprøde croutons 80,-

Foie gras terrine med confiteret and & syltede svesker 145,-

 

Hønsesalat på sprød vaffel 105,-

Rødspættefilet med rørt rejesalat på ristet brioche 125,-

Stegt sild på rugbrød med kartofler og hjemmerørt mayo 95,-

Karrysild med asier og æble 95,-

Moules frites 160,-

Salat med sorthummer, anderillette og foie gras terrine 155,-

Klassisk rørt tatar med pommes frites 170,-

Frokost-steak med pommes frites & bearnaise 199,-

Kryddersaltet laks med stuvede kartofler & urter 175,-

 

4 gode oste med tilbehør 135,-

Creme brulé & sorbet 105,-

Vores trifli 80,-

Sprød chokolade, frossen karamel & kirsebær 95,-

Menuer

Aften (15. november til 30. december)

Jomfruhummer, kærnemælksauce og sprød malt

Pocheret kryddersaltet laks, kål og aromatisk urtesauce

Stegt kalvemørbrad, syltede bær fra sommeren og trøffelsauce

Sprængt honning-glaseret andebryst, præserverede hvide asparges & sauce med varme krydderier

Karamelmousse, sorbet på grønne frugter og brun farin sauce

2 retter
Laks – And
295,-

3 retter
Laks – And – Karamelmousse
350,-

5 retter
Jomfruhummer – Laks – Kalvemørbrad – And – Karamelmousse
550,-

Afstemt vin- eller cocktailmenu til maden

2 retter   kr. 200,-

3 retter   kr. 300,-

5 retter   kr. 450,-

‘En aften på Struktur’ kr. 1100,-
Cocktail & snacks inden middagen – 5 retters menu – afstemt vin- eller cocktailmenu til maden – kaffe eller the

Børnemenu kr. 165,-

Stegt bøf eller fisk, pommes frites & salat

Vaniljeis & chokoladedrys

Snacks

Serveres også i hele cocktailbarens åbningstid

Enebærrøgede kartoffelchips kr. 45,-

Sprøde sago-flager med kryddersalt kr. 45,-

Kryddermarinerede nicoise oliven kr. 45,-

Syltede umodne ferskner kr. 50,-

Serveres til 01.00 fredag og lørdag

Croquette med anderillette, 5 stk. kr. 65,-

Østers, perle blanche no.3 per styk kr. 35,-

15 g Baerii caviar med sprød vaffel & friskost kr. 195,-

15 g Oscietra caviar med sprød vaffel & friskost kr. 250,-

Struktur-retter

Alle Struktur-retter er til kr. 80,- per styk

Her er tale om mindre retter, hvorfor vi anbefaler 3-5 retter til aften

Alle retterne kan selvfølgelig også bruges som forretter inden større retter

2 stk østers naturel, serveret med grillet citron & skalotteløgsvinaigrette

Flamberet laks, agurk & asiatisk marinade

Stegte kammuslinger & kærnemælkssauce

Rørt krabbesalat, mandel & hjertesalat

Stegt Kystfisk, grillet agurk & sauce med fermenteret ramsløg

Gratinerede blåmuslinger & sprøde croutons

Sprød kulmule & kål

Rimmet jomfruhummer, beurre blanc & bønner

Gratinerede marvben, urtesalat & toast melba

Carpaccio af kryddermodnet okse & ‘gulerodstatar’

Vores trifli

Forretter

2 stk fritterede østers med tomat-relish kr. 130,-

2 stk østers med beurre blanc & oscietra caviar kr. 180,-

15 g baerii caviar med sprød vaffel & friskost kr. 195,-

15 g oscietra caviar med sprød vaffel & friskost kr. 250,-

Sepia blæksprutte, baerii caviar & muslingesauce kr. 250,-

Foie gras terrine med confiteret and & syltede svesker kr. 145,-

Stegt foie gras med præserverede bær & gastrique kr. 150,-

Salat med sorthummer, confiteret and & foie gras terrine kr. 155,-

Hovedretter

Moules frites kr. 160,-

Klassisk rørt tatar med pommes frites kr. 170,-

Økologisk gris, sommerkål & sorte trompetsvampe kr. 195,-

Confiteret andelår, aromatisk sauce & urtesalat kr. 195,-

Farseret perlehønebryst & svampesauce kr. 195,-

Pighvar stegt på ben, syltede asparges & beurre blanc kr. 220,-

Råstegt sorthummer, bearnaise & pommes frites kr. 250,-

200 g dansk ribeye med bearnaise & pommes frites kr. 250,-
+100 g ribeye kr. 75,-

200 g ribeye fra Rævhede – modnet 12 uger – med bearnaise & pommes frites kr. 350,-
+100 g ribeye kr. 90,-

200 g kalvefilet med bearnaise & pommes frites kr. 250,-
+100 g kalvefilet kr. 75,-

Tilkøb af gratineret marvben kr. 75,-

Tilkøb af stegt foie gras kr. 85,-

Dessert & ost

Comté, trøffel & honning kr. 155,-

Osteudvalg, 4 slags kr. 135,-

Sprød chokolade, frossen karamel & kirsebær kr. 95,-

Creme Brulé & sorbet kr. 105,-

Vores trifli kr. 80,-

Sødt til kaffen kr. 55,-

Late night dining

Vi serverer enkelte retter helt til klokken 01.00 fredag og lørdag

Klassisk rørt tatar med pommes frites kr. 170,-

Pighvar stegt på ben, syltede asparges & beurre blanc kr. 220,-

200 g dansk ribeye med bearnaise & pommes frites kr. 250,-