Alle vores favoritter til både frokost og aften mandag til lørdag - i en afslappet atmosfære hvor alle er velkomne

På Struktur handler det om alle vores egne favoritter fra køkkenet til både frokost og aften alle ugens dage. Bestil en enkelt hovedret og et glas vin, eller dyk ned i vores ‘Struktur-retter’ og nyd afstemte cocktails til maden. Det er helt op til dig. Her er højt til loftet og plads til alle!

Vi glæder os til at se jer!

Frokost

Mandag til lørdag 11.30 til 15.00

Dagens frokostmenu, bestemt af køkkenet

2 retter kr. 225,-   ..med afstemte vine kr. 345,-

3 retter kr. 275,-   ..med afstemte vine kr. 445,-

2 stk østers: naturel med vinaigrette & friteret med kimchicreme 90,-

Pocheret porre med hasselnødder, capers frit & beurre noisette 90,-

Saltet tun med bok choy marineret i soya, sesam, ingefær & lime 90,-

Tomater, røget emulsion, gedeost & sprøde kerner 90,-

Hvidløgsgratinerede blåmuslinger & sprøde croutons 90,-

Stegt Skagenfisk med spidskål & sauce af fermenteret kål 90,-

Tatar af saltet okse med ras el hanout, grillet peberfrugt & toast melba 90,-

Saltet tun, foie gras terrine, toast melba & Minus 8 icewine-eddike 175,-

 

Hønsesalat med sprødt skind på grillet surdejsbrød 150,-

Rørt hummersalat på ristet brioche med grillet citron 190,-

Moules frites 195,-

Salat med stegt kammusling, croquette af gris & foie gras terrine 175,-

Klassisk rørt tatar med pommes frites 210,-

Stegt havtaskehale serveret med mac’n’cheese med gruyère & comté 295,-

Grillet dansk oksefilet med pommes frites & bearnaise 295,-

 

4 gode oste med oliven, sylt & knækbrød 145,-

Creme brulé & sorbet 110,-

Sprød marengs fyldt med marineret frugt & crème chantilly 90,-

Chokolade fondant, sprød krokant, vanille-iscreme & appelsin 110,-

Menuer

Vores sæsonmenu skifter hver sjette uge

Toast med saltet tun, marineret bok choy & røget emulsion

Stegt Skagenfisk med hestebønner, ægte sauce & persille

Skorzonerrod med trøffel, lomo fra Joselito & sauce af æggeblommer og dashi

Krondyr fra Rævhede med Karl Johan, selleri, croquette & Karl Johan sauce

Blommer i madeira med Bora Bora vanille iscreme

2 retter
Skagenfisk – Krondyr
295,-

3 retter
Skagenfisk – Krondyr – Blomme
375,-

4 retter
Tun – Skagenfisk – Krondyr – Blomme
475,-

5 retter
Tun – Skagenfisk – Skorzonerrod & trøffel – Krondyr – Blomme
575,-

Afstemt vinmenu

2 retter   kr. 200,-

3 retter   kr. 300,-

4 retter   kr. 375,-

5 retter   kr. 450,-

‘En aften på Struktur’ kr. 1.195,-
Aperitifcocktail & snacks inden middagen – 5 retters menu – afstemt vinmenu til maden – kaffe eller the

Børnemenu kr. 165,-

Stegt bøf eller fisk, pommes frites & salat

Børnedessert med is & drys

Menuer

Vores sæsonmenu skifter hver sjette uge – denne menu serverer vi dog i fra 2. november og året ud

Gravet kammusling med clementin, rævesauce, sprød endive & røget emulsion

Pocheret og grillet laks med jordskok & beurre blanc

Bouillon af and med grillede løg & fermenteret andebryst

Iberico gris i crouton med syltet rødkål & sauce med varme krydderier og Joselito skinke

Amarena kirsebær-sorbet, sprød mandelcrumble, ”brunkage” og brun farin sauce

2 retter
Laks – Iberico gris
295,-

3 retter
Laks – Iberico gris – Kirsebær
375,-

4 retter
Kammusling – Laks – Iberico gris – Kirsebær
475,-

5 retter
Kammusling – Laks – And – Iberico gris – Kirsebær
575,-

Afstemt vinmenu

2 retter   kr. 200,-

3 retter   kr. 300,-

4 retter   kr. 375,-

5 retter   kr. 450,-

‘En aften på Struktur’ kr. 1.195,-
Aperitifcocktail & snacks inden middagen – 5 retters menu – afstemt vinmenu til maden – kaffe eller the

Børnemenu kr. 165,-

Stegt bøf eller fisk, pommes frites & salat

Børnedessert med is & drys

Snacks

Østers, Perle Blanche no.3 per styk 40,- 

Friterede østers, Perle Blanche no.3 med kimchicreme, 2 stk  90,-

Kyllingechips med trøffelcreme 55,-

Enebærrøgede kartoffelchips med urtecreme 55,-

Joselito Iberico Lomo  75,-

15 g Prunier Baerii caviar med sprød vaffel & friskost 275,-

15 g Oscietra Imperial caviar med sprød vaffel & friskost 345,-

Struktur-retter

Alle Struktur-retter er til kr. 90,- per styk

Her er tale om mindre retter, hvorfor vi anbefaler 4-5 retter til aften

Alle retterne kan selvfølgelig også bruges som forretter inden større retter

2 stk østers: naturel med skalotteløgsvinaigrette & friteret med kimchicreme

Saltet tun med bok choy marineret i soya, sesam, ingefær & lime

Hvidløgsgratinerede blåmuslinger & sprøde croutons

Stegt Skagenfisk med spidskål & sauce af fermenteret kål

Pocheret porre med hasselnødder, capers frit & beurre noisette

Tomater, røget emulsion, gedeost & sprøde kerner

Tatar af saltet okse med ras el hanout, grillet peberfrugt & toast melba

Sprød marengs fyldt med marineret frugt & crème chantilly

Forretter

Ravioli fyldt med jomfruhummer-soufflé, med fumet af hummer & røget smør
160,-

Salat med stegt kammusling, croquette af gris & foie gras terrine
175,-

Rørt hummersalat på ristet brioche med grillet citron
170,-

Urte-crêpe med friske urter & taskekrabbe rørt med kimchicreme
160,-

Saltet tun, foie gras terrine, toast melba & Minus 8 icewine-eddike
175,-

Hovedretter

Moules frites
195,-

Stegt havtaskehale serveret med mac’n’cheese med gruyère & comté
295,-

Råstegt sorthummer, bearnaise & pommes frites
325,-

Klassisk rørt tatar med pommes frites
210,-

Vol-au-vent med croquette af confiteret nakkefilet, kalvebrisler, jomfruhummer & trøffel-velouté
265,-

Iberico skaftkotelet med haricot verts, pommes fondant & sauce Marco Polo
265,-

200 g dansk ribeye med bearnaise & pommes frites
295,-    /   +100 g ribeye 85,-

200 g dansk oksefilet med bearnaise & pommes frites
295,-   /   +100 g oksefilet 85,-



Tilkøb af stegt foie gras – 85,-

Tilkøb af stegt pommes frites – 45,-

Dessert & ost

4 gode oste, med oliven, sylt & knækbrød
145,-

Chokolade fondant, sprød krokant, iscreme med
grand cru Bora Bora vanille & appelsin
 – påregn venligst 15 min ekstra tilberedningstid
110,-

Creme brulé & sorbet
110,-

Sprød marengs fyldt med marineret frugt & crème chantilly
90,-