Alle vores favoritter til både frokost og aften mandag til lørdag - i en afslappet atmosfære hvor alle er velkomne

På Struktur handler det om alle vores egne favoritter fra køkkenet til både frokost og aften alle ugens dage. Bestil en enkelt hovedret og et glas vin, eller dyk ned i vores ‘Struktur-retter’ og nyd afstemte cocktails til maden. Det er helt op til dig. Her er højt til loftet og plads til alle!

Vi glæder os til at se jer!

Frokost

Mandag til lørdag 11.30 til 15.00

Dagens frokostmenu, bestemt af køkkenet

2 retter kr. 225,-   ..med afstemte vine kr. 345,-

3 retter kr. 275,-   ..med afstemte vine kr. 445,-

A LA CARTE

Østers, Perle Blanche No.3, per styk 42,-

Saltet tun med bok choy marineret i soya, sesam, ingefær & lime 95,-

Tomater, røget emulsion, gedeost & sprøde kerner 95,-

Jomfruhummer ”Escabeche” 95,-

Hvidløgsgratinerede blåmuslinger & sprøde croutons 95,-

Bourgogne-snegle med hvidløgssmør & croutons, 6 stk 125,-

Dagens fisk stegt på crouton, grønt vendt med lardo & muslingefumet 95,-

Tatar af saltet okse med ras el hanout, grillet peberfrugt & toast melba 95,-

 

Rørt hummersalat på ristet brioche med grillet citron 195,-

Salade Nicoise á la Struktur 175,-

Moules Frites 210,-

Stegt havtaskehale serveret med morkel-risoni 295,-

Klassisk rørt tatar med pommes frites 210,-

Peberbøf af US kornfodret oksefilet m. pebersauce & aspargesbroccoli 345,-

 

4 gode oste med oliven, sylt & knækbrød 145,-

Creme brulé & sorbet 110,-

Strukturs bær-dessert 110,-

”Rabarber-trifli” á la Struktur 95,-

Menuer

Vores sæsonmenu skifter hver sjette uge

Jomfruhummer med løvstikke, peberrod, æble & persilleolie

Stegt fisk fra auktionen med aspargesfrikassé, ramsløg & urter

Mørbrad af iberico gris med syre & klorofylsauce

Okseryg stegt i salvie, med ærter, ærtepuré & sauce jus

Rabarbersorbet med skovmærke & bronzefennikel

2 retter
Fisk – Okse
295,-

3 retter
Fisk – Okse – Dessert
375,-

4 retter
Fisk – Gris – Okse – Dessert
475,-

5 retter
Jomfruhummer – Fisk – Gris – Okse – Dessert
575,-

Afstemt vinmenu

2 retter   kr. 200,-

3 retter   kr. 300,-

4 retter   kr. 375,-

5 retter   kr. 450,-

‘En aften på Struktur’ kr. 1.195,-
Aperitifcocktail & snacks inden middagen – 5 retters menu – afstemt vinmenu til maden – kaffe eller the

Børnemenu kr. 165,-

Stegt bøf eller fisk, pommes frites & salat

Børnedessert med is & drys

Snacks

Østers, Perle Blanche no.3   per styk 42,-

Ande-croquetter med kimchicreme  75,-

Kyllingechips med trøffelcreme   65,-

Enebærrøgede kartoffelchips med urtecreme   65,-

15 g Prunier Baerii Caviar med sprød vaffel & friskost   275,-

Struktur-retter

Alle Struktur-retter er til kr. 95,- per styk

Her er tale om mindre retter, hvorfor vi anbefaler 4-5 retter til aften

Alle retterne kan selvfølgelig også bruges som forretter inden større retter

Jomfruhummer ”Escabeche”

Saltet tun med bok choy marineret i soya, sesam, ingefær & lime

Hvidløgsgratinerede blåmuslinger & sprøde croutons

Dagens fisk stegt på crouton, grønt vendt med lardo & muslingefumet

Tomater, røget emulsion, gedeost & sprøde kerner

Tatar af saltet okse med ras el hanout, grillet peberfrugt & toast melba

”Rabarbertrifli” á la Struktur

Forretter

Agnolotti (ravioli) med ande-confit, serveret med semi-dry tomat
og fumet tilsmagt med salvie & champagne
185,-
Tilkøb stegt foie gras – 85,-

Salade Nicoise á la Struktur
175,-

Bourgogne-snegle med hvidløgssmør & croutons, 6 stk.
125,-

Rørt hummersalat på ristet brioche med grillet citron
185,-

Hovedretter

Stegt havtaskehale serveret med morkel-risoni
295,-

Råstegt sorthummerhale, bearnaise & pommes frites
345,-

Klassisk rørt tatar med pommes frites
210,-

Moules Frites
210,-

Skaftkotelet fra Iberico sortfodsgris med asparges, ærter & hønsecreme
275,-

Steak au poivre – Amerikansk kornfodret oksefilet med pebersauce & aspargesbroccoli
345,-

200 g dansk ribeye med bearnaise & pommes frites
345,- / +100 g ribeye 95,-


Tilkøb af stegt foie gras – 85,-

Tilkøb af pommes frites – 45,-

Dessert & ost

4 gode oste, med oliven, sylt & knækbrød
145,-

Strukturs bær-dessert
110,-

Creme brulé & sorbet
110,-

”Rabarbert-trifli” á la Struktur
95,-