Frokostmenuer
Sammensæt din egen 2- eller 3-retters menu fra vores a la carte kort
– ved selskaber på mere end 8 personer skal menuen aftales på forhånd, og samme menu vælges af hele bordet
2-retters frokostmenu
250,-
3-retters frokostmenu
350,-
Aftenmenuer
Sammensæt din egen 3- eller 5-retters menu fra vores a la carte kort, og start ud med 3 snacks valgt af køkkenet
– ved selskaber på mere end 8 personer skal menuen aftales på forhånd, og samme menu vælges af hele bordet
Snacks & 3-retters menu
385,-
Snacks & 5-retters menu
585,-
Afstemt vinmenu
2 glas
200,-
3 glas
300,-
4 glas
375,-
5 glas
450,-
Snacks
Kartoffel croquettes med bakskuld
70,-
Sprøde grøntsager med luftig tandoori
45,-
Sprød malt med creme på Gammel Knas & kornblomst
45,-
Enebærrøgede kartoffelchips med urtecreme
65,-
Kyllingechips med trøffelcreme & friskrevet trøffel
75,-
15 g Baerii Caviar med blinis, creme fraiche 48% & urter
275,-
Snack sélection
Kartoffel croquettes med bakskuld
Sprøde grøntsager med luftig tandoori
Sprød malt med creme på Gammel Knas & kornblomst
95,-
A la carte
Alle retter serveres i forrets-størrelse. Vi anbefaler 2-3 retter til frokost og 3-5 retter til aften afhængigt af sult.
Søger du en klassisk hovedret, så se venligst “Struktur klassikere” længere nede, hvor vi tilbyder enkelte retter i hovedretsstørrelse.
Perle Blanche sélection: Østers i tre forskellige variationer
135,-
Hamachi med kefir-fløde & peberrod, squash, ramsløgskapers & kamille
135,-
Dansk blæksprutte vendt med rognsauce, urter & bitre salater
125,-
Hånddykket norsk kammusling med nordjysk lardo, hengemt tomat, hvide bønner & kammusling-fumét
155,-
Brødstegt fladfisk med brøndkarse, kål & fermenteret kålsauce
155,-
Ragout med sorthummer, miso, saltbagt selleri & brunet smør
165,-
Tatar af saltet okse med friskrevet trøffel, syltede ribs & hestebønner
145,-
Gråand som stegt bryst og confiteret lår med brændte beder & aromatisk peber/rødbede-sauce
155,-
Marmoreret filet af okse med græskar, citron-confit & morkelsauce
165,-
Osteret med grillet brioche-vaffel, figenkompot og Hallands Siren & Himmel fra Unika X
145,-
Luftig creme på karamelliseret chokolade, hengemte grønne frugter, appelsin-noter & brændte mandler
110,-
Bora Bora Grand Cru vanilleis, brunet smør, jordskok & æble
110,-
Struktur klassikere
Er du bare til en enkelt ret serveres vores klassikere som klassisk hovedretsstørrelse
Klassisk rørt tatar med salat & pommes frites
210,-
200 g Steak au Poivre af marmoreret oksefilet med pebersauce, marinerede salater & pommes frites
395,-
Skagenfisk stegt på ben, serveret med morkler og kartofler á la creme & friske urter