Frokostkort

Serveres fra 11.30 til 15.00


Køkkenet sætter hver dag en frokostmenu efter sæson og humør:

2-retters frokostmenu
Inkl. afstemte vine

225,-345,-

3-retters frokostmenu
Inkl. afstemte vine

275,-445,-

A la carte

Østers, Perle Blanche no. 3, serveret med grillet citron & skalotteløgsvinaigrette, per styk

42,-

Tun-tatar med bok choy, sauce nem og kimchi-mayo & kyllingechips

95,-

Grillede gulerødder med yoghurt, ras-el-hanout, røget mandel & balsamico

95,-

Jomfruhummer “Escabeche”

95,-

Røget laks, grillet brioche, creme fraiche 48%, citronconfit & urtesalat

175,-

Hvidløgsgratinerede blåmuslinger & sprøde croutons

95,-

Bourgogne-snegle med hvidløgssmør & croutons, 6 stk

125,-

Dagens fisk stegt på crouton med spinat, æble & karry

95,-

Tatar af okse med puffet kartoffel, urtecreme & estragon

95,-

Rørt hummersalat på ristet brioche med grillet citron

195,-

Helleflynder stegt på ben med dild-stuvet spinat & kartofler

295,-

Klassisk rørt tatar med pommes frites

210,-

Iberico skaftkotelet med spinat, gnocchi, gulerod, æble & hønsecreme

275,-

Peberbøf af US kornfodret oksefilet m. pebersauce & aspargesbroccoli

345,-

4 gode oste med oliven, sylt & knækbrød

145,-

Rabarbertrifli med sprøde makroner & luftig creme anglaise

95,-

Creme brulé & sorbet

110,-

Choux au Craquelin med mangosorbet & vanilleis, serveret med chokoladesauce på Friis-Holm O’Payo 68%

135,-

Aftenkort

Serveres fra 17.00


Snacks

Østers, Perle Blanche no. 3, serveret med grillet citron & skalotteløgsvinaigrette, per styk

42,-

Krustader med tuntatar, rygeost & agurk

55,-

Kyllingechips med trøffelcreme

65,-

Enebærrøgede kartoffelchips med urtecreme

65,-

Croquetter med confiteret and & trøffelcreme

65,-

15 g Prunier Baerii Caviar med blinis & creme fraiche 48%

275,-

Amuse bouche udvalg
Krustade med tuntatar, rygeost & agurk
Kræmmerhus med rørt tatar
Croquette med confiteret and & trøffelcreme

95,-

Struktur-retter

Her er tale om mindre retter, hvorfor vi anbefaler 4-5 retter til aften

Alle retterne kan selvfølgelig også bruges som forretter inden større retter

Jomfruhummer ”Escabeche”

95,-

Tun-tatar rørt med bok choy, sauce nem og kimchi-mayo & puffede kyllingechips

95,-

Hvidløgsgratinerede blåmuslinger & sprøde croutons

95,-

Dagens fisk stegt på crouton med spinat, æble & karry

95,-

Grillede gulerødder med yoghurt, ras-el-hanout, røget mandel & gammel balsamico

95,-

Tatar af okse med puffet kartoffel, urtecreme & estragon

95,-

Forretter

Røget færøsk laks med grillet brioche, creme fraiche 48%,
citronconfit & urtesalat

175,-

Bourgogne-snegle med hvidløgssmør & croutons, 6 stk.

125,-

Rørt hummersalat på ristet brioche med grillet citron

185,-

Ravioli med confiteret and & Loke friskost, serveret med
semi-dry tomat & fumet tilsmagt med salvie og champagne

185,-

Hovedretter

Helleflynder stegt på ben serveret med dildstuvet spinat & kartofler

295,-

Råstegt sorthummerhale, bearnaise & pommes frites

395,-

Klassisk rørt tatar med pommes frites

210,-

Lammemørbrad med croquetter af skank, stegt blomkål, røgede mandler & sauce med tandoori og rød basilikum

345,-

Skaftkotelet fra Iberico sortfodsgris med spinat, ristede gnocchi, grillede gulerødder, æble & hønsecreme

275,-

Steak au poivre – Amerikansk kornfodret oksefilet med pebersauce & aspargesbroccoli

345,-

200 g dansk ribeye med pommes frites, marinerede salater & bearnaise eller pebersauce

345,-

Dessert & ost

4 gode oste, med oliven, sylt & knækbrød

145,-

Rabarbertrifli med sprøde makroner & luftig creme anglaise

95,-

Creme brulé & sorbet

110,-

Choux au Craquelin med mangosorbet & vanilleis, serveret med chokoladesauce på Friis-Holm O’Payo 68%

135,-

Sæsonmenu

Vores sæsonmenu serveres fra 17.00
Denne er gældende fra 31. juli til 10. september


Saltet tun med oliven, tomat og kefir fløde tilsmagt med peberrod

Grillet Skagenfisk med yuzu beurre blanc, små gulerødde & nye løg

Tatar af saltet okse med friske ærter, ribs, piment d’espelette & sommertrøffel

Kryddersaltet andebryst & skorzonerrødder confiteret med citronskal og frisk laurbær, serveret med kantareller og majs á la creme

Let-frossen karamelmousse med brombærsorbet, brombærpuré & urte-chokolade

2 retter

Fisk – And

295,-

3 retter

Fisk – And – Dessert

375,-

4 retter

Tun – Fisk – And – Dessert

475,-

5 retter

Tun – Fisk – Tatar – And – Dessert

575,-

Afstemt vinmenu

2 glas

200,-

3 glas

300,-

4 glas

375,-

5 glas

450,-

'En aften på Struktur'

Aperitifcocktail
Snacks
5 retters menu
Afstemt vinmenu
Kaffe eller the

1.195,-