Frokostkort
Serveres fra 11.30 til 15.00
Køkkenet sætter hver dag en frokostmenu efter sæson og humør:
2-retters frokostmenu
Inkl. afstemte vine
225,-345,-
3-retters frokostmenu
Inkl. afstemte vine
275,-445,-
A la carte
Østers, Perle Blanche no. 3, serveret med grillet citron & skalotteløgsvinaigrette, per styk
42,-
Tun-tatar med bok choy, sauce nem og kimchi-mayo & kyllingechips
95,-
Grillede gulerødder med yoghurt, ras-el-hanout, røget mandel & balsamico
95,-
Jomfruhummer “Escabeche”
95,-
Røget laks, grillet brioche, creme fraiche 48%, citronconfit & urtesalat
175,-
Hvidløgsgratinerede blåmuslinger & sprøde croutons
95,-
Bourgogne-snegle med hvidløgssmør & croutons, 6 stk
125,-
Dagens fisk stegt på crouton med spinat, æble & karry
95,-
Tatar af okse med puffet kartoffel, urtecreme & estragon
95,-
Rørt hummersalat på ristet brioche med grillet citron
195,-
Helleflynder stegt på ben med dild-stuvet spinat & kartofler
295,-
Klassisk rørt tatar med pommes frites
210,-
Iberico skaftkotelet med spinat, gnocchi, gulerod, æble & hønsecreme
275,-
Peberbøf af US kornfodret oksefilet m. pebersauce & aspargesbroccoli
345,-
4 gode oste med oliven, sylt & knækbrød
145,-
Rabarbertrifli med sprøde makroner & luftig creme anglaise
95,-
Creme brulé & sorbet
110,-
Choux au Craquelin med mangosorbet & vanilleis, serveret med chokoladesauce på Friis-Holm O’Payo 68%
135,-
Aftenkort
Serveres fra 17.00
Snacks
Østers, Perle Blanche no. 3, serveret med grillet citron & skalotteløgsvinaigrette, per styk
42,-
Krustader med tuntatar, rygeost & agurk
55,-
Kyllingechips med trøffelcreme
65,-
Enebærrøgede kartoffelchips med urtecreme
65,-
Croquetter med confiteret and & trøffelcreme
65,-
15 g Prunier Baerii Caviar med blinis & creme fraiche 48%
275,-
Amuse bouche udvalg
Krustade med tuntatar, rygeost & agurk
Kræmmerhus med rørt tatar
Croquette med confiteret and & trøffelcreme
95,-
Struktur-retter
Her er tale om mindre retter, hvorfor vi anbefaler 4-5 retter til aften
Alle retterne kan selvfølgelig også bruges som forretter inden større retter
Jomfruhummer ”Escabeche”
95,-
Tun-tatar rørt med bok choy, sauce nem og kimchi-mayo & puffede kyllingechips
95,-
Hvidløgsgratinerede blåmuslinger & sprøde croutons
95,-
Dagens fisk stegt på crouton med spinat, æble & karry
95,-
Grillede gulerødder med yoghurt, ras-el-hanout, røget mandel & gammel balsamico
95,-
Tatar af okse med puffet kartoffel, urtecreme & estragon
95,-
Forretter
Røget færøsk laks med grillet brioche, creme fraiche 48%,
citronconfit & urtesalat
175,-
Bourgogne-snegle med hvidløgssmør & croutons, 6 stk.
125,-
Rørt hummersalat på ristet brioche med grillet citron
185,-
Ravioli med confiteret and & Loke friskost, serveret med
semi-dry tomat & fumet tilsmagt med salvie og champagne
185,-
Hovedretter
Helleflynder stegt på ben serveret med dildstuvet spinat & kartofler
295,-
Råstegt sorthummerhale, bearnaise & pommes frites
395,-
Klassisk rørt tatar med pommes frites
210,-
Lammemørbrad med croquetter af skank, stegt blomkål, røgede mandler & sauce med tandoori og rød basilikum
345,-
Skaftkotelet fra Iberico sortfodsgris med spinat, ristede gnocchi, grillede gulerødder, æble & hønsecreme
275,-
Steak au poivre – Amerikansk kornfodret oksefilet med pebersauce & aspargesbroccoli
345,-
200 g dansk ribeye med pommes frites, marinerede salater & bearnaise eller pebersauce
345,-
Dessert & ost
4 gode oste, med oliven, sylt & knækbrød
145,-
Rabarbertrifli med sprøde makroner & luftig creme anglaise
95,-
Creme brulé & sorbet
110,-
Choux au Craquelin med mangosorbet & vanilleis, serveret med chokoladesauce på Friis-Holm O’Payo 68%
135,-
Sæsonmenu
Vores sæsonmenu serveres fra 17.00
Denne er gældende fra 31. juli til 10. september
Saltet tun med oliven, tomat og kefir fløde tilsmagt med peberrod
Grillet Skagenfisk med yuzu beurre blanc, små gulerødde & nye løg
Tatar af saltet okse med friske ærter, ribs, piment d’espelette & sommertrøffel
Kryddersaltet andebryst & skorzonerrødder confiteret med citronskal og frisk laurbær, serveret med kantareller og majs á la creme
Let-frossen karamelmousse med brombærsorbet, brombærpuré & urte-chokolade
2 retter
Fisk – And
295,-
3 retter
Fisk – And – Dessert
375,-
4 retter
Tun – Fisk – And – Dessert
475,-
5 retter
Tun – Fisk – Tatar – And – Dessert
575,-
Afstemt vinmenu
2 glas
200,-
3 glas
300,-
4 glas
375,-
5 glas
450,-
'En aften på Struktur'
Aperitifcocktail
Snacks
5 retters menu
Afstemt vinmenu
Kaffe eller the