Alle vores favoritter til både frokost og aften hele ugen - i en afslappet atmosfære hvor alle er velkomne

På Struktur handler det om alle vores egne favoritter fra køkkenet til både frokost og aften alle ugens dage. Bestil en enkelt hovedret og et glas vin, eller dyk ned i vores ‘Struktur-retter’ og nyd afstemte cocktails til maden. Det er helt op til dig. Her er højt til loftet og plads til alle!

Torsdag til lørdag er cocktailbaren åben til sent, ligesom der er mulighed for late night dining helt til klokken 01.00!

Vi åbner første gang 15. marts, men det er allerede nu muligt at booke bord.

Vi glæder os til at se jer!

Struktur-retter

Alle Struktur-retter er til kr. 75,- per styk

Her er tale om mindre retter, hvorfor vi anbefaler 2-4 retter til frokost, og 3-5 retter til aften

Alle retterne kan selvfølgelig også bestilles som forretter

2 stk østers naturel, serveret med grillet citron & skalotteløgsvinaigrette

Rørt krabbesalat, mandel & hjertesalat

Stegte kammuslinger, præserverede hvide asparges & dildsauce

Kryddersaltet laks, syrnet fløde & rogn

Stegt Kystfisk, grillet agurk & sauce med fermenteret ramsløg

Gratinerede blåmuslinger & sprøde croutons

Sprød kulmule, spidskål & kålsauce

Rimmet jomfruhummer, beurre blanc & rogn

Gratinerede marvben, urtesalat & toast melba

Rørt tatar af kryddermodnet okse & rødbede

Trifli af blommer henkogt med Maidera

Forretter

2 stk fritterede østers med tomat relish kr. 130,-

2 stk østers med beurre blanc & oscietra caviar kr. 180,-

15 g Baerii caviar med sprød vaffel & friskost kr. 195,-

15 g Oscietra caviar med sprød vaffel & friskost kr. 250,-

Sepia blæksprutte, baerii caviar & muslingesauce kr. 250,-

Foie gras terrine med confiteret and & syltede svesker kr. 145,-

Stegt foie gras med bær & beder kr. 150,-

Salat med jomfruhummer, confiteret and & foie gras terrine kr. 155,-

Hovedretter

Moules frites kr. 160,-

Klassisk rørt tatar med pommes frites kr. 160,-

Stegt glaseret nakkefilet fra øko frilandsgris, kartoffelkompot & cremet sauce kr. 195,-

Confiteret andelår, aromatisk sauce & urtesalat kr. 195,-

Farseret perlehønebryst, hengemte asparges & beurre blanc med urter kr. 195,-

Stegt Kystfisk & kål kr. 195,-

Råstegt sorthummer, bearnaise & pommes frites kr. 250,-

200 g dansk ribeye med bearnaise & pommes frites kr. 250,-
+100 g ribeye kr. 75,-

200 g ribeye fra Rævhede – modnet 12 uger – med bearnaise & pommes frites kr. 350,-
+100 g ribeye kr. 90,-

200 g kalvefilet med bearnaise & pommes frites kr. 250,-
+100 g kalvefilet kr. 75,-

200 g krogmodnet, marmoreret oksemellemfilet fra Rævhede med bearnaise & pommes frites kr. 375,-
+100 g oksemellemfilet kr. 95,-

Tilkøb af gratineret marvben kr. 45,-

Tilkøb af stegt foie gras kr. 85,-

Dessert & ost

Comté, trøffel & honning kr. 155,-

Osteudvalg, 4 slags kr. 135,-

Braiseret ananas, vaniljeis & pandekage kr. 115,-

”Tærte” med hvid chokolade og blodappelsin kr. 115,-

Trifli af blommer henkogt med Maidera kr. 75,-

Sødt til kaffen kr. 45,-

Menuer

Frokost

2-retters frokostmenu med 2 glas vin, øl, eller saftmenu kr. 222,-

Søndag til onsdag

2-retters aftensmenu – køkkenet sætter menuen kr. 295,-

Afstemt vin- eller cocktailmenu kr. 200,-

Hver aften

3 retters aftenmenu – køkkenet sætter menuen kr. 350,-

Afstemt vin- eller cocktailmenu kr. 300,-

‘En aften på Struktur’ kr. 1100,-
Cocktail inden middagen – 5 retters menu – afstemt vin- eller cocktailmenu til maden – kaffe & sødt

Børnemenu kr. 165,-

Stegt bøf eller fisk, pommes frites & salat

Vaniljeis & chokoladedrys

Late night dining

Vi serverer enkelte retter helt til klokken 01.00 torsdag, fredag og lørdag

Klassisk rørt tatar med pommes frites kr. 160,-

Stegt Kystfisk & kål kr. 195,-

200 g dansk ribeye med bearnaise & pommes frites kr. 250,-