Frokostkort

Serveres fra 11.30 til 15.00


Køkkenet sætter hver dag en frokostmenu efter sæson og humør:

2-retters frokostmenu
Inkl. afstemte vine

225,-345,-

3-retters frokostmenu
Inkl. afstemte vine

275,-445,-

A la carte

Østers, Perle Blanche no. 3, serveret med grillet citron & skalotteløgsvinaigrette, per styk

42,-

Tun-tatar med bok choy, sauce nem og kimchi-mayo & kyllingechips

95,-

Bagt jordskok med yoghurt, ras-el-hanout, røgede mandler & balsamico

95,-

Jomfruhummer “Escabeche”

95,-

Taskekrabbe med cremet kartoffel, sprøde mandler & lys krabbe-fumet

175,-

Hvidløgsgratinerede blåmuslinger & sprøde croutons

95,-

Bourgogne-snegle med hvidløgssmør & croutons, 6 stk

125,-

Dagens fisk stegt på crouton med spinat, æble & karry

95,-

Tatar af okse med puffet kartoffel, urtecreme & estragon

95,-

Rørt hummersalat på ristet brioche med grillet citron

195,-

Stegt havtaskehale serveret med morkel-risoni

295,-

Klassisk rørt tatar med pommes frites

210,-

Iberico skaftkotelet med spinat, gnocchi, jordskok, æble & hønsecreme

275,-

Peberbøf af US kornfodret oksefilet m. pebersauce & aspargesbroccoli

345,-

4 gode oste med oliven, sylt & knækbrød

145,-

Affogato – bora bora grand cru vanilleis med espressoshot, per kugle

45,-

Creme brulé & sorbet

110,-

Choux au Craquelin med mangosorbet & vanilleis, serveret med chokoladesauce på Friis-Holm O’Payo 68%

135,-

Aftenkort

Serveres fra 17.00


Snacks

Østers, Perle Blanche no. 3, serveret med grillet citron & skalotteløgsvinaigrette, per styk

42,-

Croustillant med løg, timian & choucroute

70,-

Kyllingechips med trøffelcreme

65,-

Enebærrøgede kartoffelchips med urtecreme

65,-

15 g Prunier Baerii Caviar med sprød vaffel & friskost

275,-

Amuse bouche udvalg
Krustade med tun, pani puri med kartoffel- & trøffelcreme & fermenterede gulerødder med gedefriskost

95,-

Struktur-retter

Her er tale om mindre retter, hvorfor vi anbefaler 4-5 retter til aften

Alle retterne kan selvfølgelig også bruges som forretter inden større retter

Jomfruhummer ”Escabeche”

95,-

Tun-tatar rørt med bok choy, sauce nem og kimchi-mayo & puffede kyllingechips

95,-

Hvidløgsgratinerede blåmuslinger & sprøde croutons

95,-

Dagens fisk stegt på crouton med spinat, æble & karry

95,-

Bagt jordskok med yoghurt, ras-el-hanout, røgede mandler & gammel balsamico

95,-

Tatar af okse med puffet kartoffel, urtecreme & estragon

95,-

Forretter

Taskekrabbe med cremet kartoffel, sprøde mandler & lys krabbe-fumet

175,-

Bourgogne-snegle med hvidløgssmør & croutons, 6 stk.

125,-

Rørt hummersalat på ristet brioche med grillet citron

185,-

Agnolotti (ravioli) med ande-confit, serveret med semi-dry tomat og fumet tilsmagt med salvie & champagne

185,-

Hovedretter

Stegt havtaskehale serveret med morkel-risoni

295,-

Råstegt sorthummerhale, bearnaise & pommes frites

395,-

Klassisk rørt tatar med pommes frites

210,-

Lammemørbrad med croquetter af skank, stegt blomkål, røgede mandler & sauce med tandoori og rød basilikum

345,-

Skaftkotelet fra Iberico sortfodsgris med spinat, ristede gnocchi, stegte jordskokker, æble & hønsecreme

275,-

Steak au poivre – Amerikansk kornfodret oksefilet med pebersauce & aspargesbroccoli

345,-

200 g dansk ribeye med pommes frites, marinerede salater & bearnaise eller pebersauce

345,-

Dessert & ost

4 gode oste, med oliven, sylt & knækbrød

145,-

Affogato – Bora Bora Grand Cru vanilleis med espressoshot, per kugle

45,-

Creme brulé & sorbet

110,-

Choux au Craquelin med mangosorbet & vanilleis, serveret med chokoladesauce på Friis-Holm O’Payo 68%

135,-

Sæsonmenu

Vores sæsonmenu serveres fra 17.00
Denne er gældende fra 27. marts til 7. maj


Røget jomfruhummersalat på ristet briche med friskrevet peberrod

Stegt fisk på crouton med grillet agurk & ægte sauce med ramsløg

Sprød kylling glaseret i trøffel-demi glace med spinat & friskrevet trøffel

Stegt okseryg og braiseret okse med hø-bagt selleri, brændte beder & aromatisk sauce

Rabarber, sprød havre, vanilleis & citronverbena

2 retter

Fisk – Okse

295,-

3 retter

Fisk – Okse – Dessert

375,-

4 retter

Jomfruhummer – Fisk – Okse – Dessert

475,-

5 retter

Jomfruhummer – Fisk – Kylling – Okse – Dessert

575,-

Afstemt vinmenu

2 glas

200,-

3 glas

200,-

4 glas

375,-

5 glas

450,-

'En aften på Struktur'

Aperitifcocktail
Snacks
5 retters menu
Afstemt vinmenu
Kaffe eller the

1.195,-