Frokostkort
Serveres fra 11.30 til 15.00
Køkkenet sætter hver dag en frokostmenu efter sæson og humør:
2-retters frokostmenu
Inkl. afstemte vine
225,-345,-
3-retters frokostmenu
Inkl. afstemte vine
275,-445,-
A la carte
Østers, Perle Blanche no. 3, serveret med grillet citron & skalotteløgsvinaigrette, per styk
42,-
Tun-tatar med bok choy, sauce nem og kimchi-mayo & kyllingechips
95,-
Bagt jordskok med yoghurt, ras-el-hanout, røgede mandler & balsamico
95,-
Jomfruhummer “Escabeche”
95,-
Taskekrabbe med cremet kartoffel, sprøde mandler & lys krabbe-fumet
175,-
Hvidløgsgratinerede blåmuslinger & sprøde croutons
95,-
Bourgogne-snegle med hvidløgssmør & croutons, 6 stk
125,-
Dagens fisk stegt på crouton med spinat, æble & karry
95,-
Tatar af okse med puffet kartoffel, urtecreme & estragon
95,-
Rørt hummersalat på ristet brioche med grillet citron
195,-
Stegt havtaskehale serveret med morkel-risoni
295,-
Klassisk rørt tatar med pommes frites
210,-
Iberico skaftkotelet med spinat, gnocchi, jordskok, æble & hønsecreme
275,-
Peberbøf af US kornfodret oksefilet m. pebersauce & aspargesbroccoli
345,-
4 gode oste med oliven, sylt & knækbrød
145,-
Affogato – bora bora grand cru vanilleis med espressoshot, per kugle
45,-
Creme brulé & sorbet
110,-
Choux au Craquelin med mangosorbet & vanilleis, serveret med chokoladesauce på Friis-Holm O’Payo 68%
135,-
Aftenkort
Serveres fra 17.00
Snacks
Østers, Perle Blanche no. 3, serveret med grillet citron & skalotteløgsvinaigrette, per styk
42,-
Croustillant med løg, timian & choucroute
70,-
Kyllingechips med trøffelcreme
65,-
Enebærrøgede kartoffelchips med urtecreme
65,-
15 g Prunier Baerii Caviar med sprød vaffel & friskost
275,-
Amuse bouche udvalg
Krustade med tun, pani puri med kartoffel- & trøffelcreme & fermenterede gulerødder med gedefriskost
95,-
Struktur-retter
Her er tale om mindre retter, hvorfor vi anbefaler 4-5 retter til aften
Alle retterne kan selvfølgelig også bruges som forretter inden større retter
Jomfruhummer ”Escabeche”
95,-
Tun-tatar rørt med bok choy, sauce nem og kimchi-mayo & puffede kyllingechips
95,-
Hvidløgsgratinerede blåmuslinger & sprøde croutons
95,-
Dagens fisk stegt på crouton med spinat, æble & karry
95,-
Bagt jordskok med yoghurt, ras-el-hanout, røgede mandler & gammel balsamico
95,-
Tatar af okse med puffet kartoffel, urtecreme & estragon
95,-
Forretter
Taskekrabbe med cremet kartoffel, sprøde mandler & lys krabbe-fumet
175,-
Bourgogne-snegle med hvidløgssmør & croutons, 6 stk.
125,-
Rørt hummersalat på ristet brioche med grillet citron
185,-
Agnolotti (ravioli) med ande-confit, serveret med semi-dry tomat og fumet tilsmagt med salvie & champagne
185,-
Hovedretter
Stegt havtaskehale serveret med morkel-risoni
295,-
Råstegt sorthummerhale, bearnaise & pommes frites
395,-
Klassisk rørt tatar med pommes frites
210,-
Lammemørbrad med croquetter af skank, stegt blomkål, røgede mandler & sauce med tandoori og rød basilikum
345,-
Skaftkotelet fra Iberico sortfodsgris med spinat, ristede gnocchi, stegte jordskokker, æble & hønsecreme
275,-
Steak au poivre – Amerikansk kornfodret oksefilet med pebersauce & aspargesbroccoli
345,-
200 g dansk ribeye med pommes frites, marinerede salater & bearnaise eller pebersauce
345,-
Dessert & ost
4 gode oste, med oliven, sylt & knækbrød
145,-
Affogato – Bora Bora Grand Cru vanilleis med espressoshot, per kugle
45,-
Creme brulé & sorbet
110,-
Choux au Craquelin med mangosorbet & vanilleis, serveret med chokoladesauce på Friis-Holm O’Payo 68%
135,-
Sæsonmenu
Vores sæsonmenu serveres fra 17.00
Denne er gældende fra 27. marts til 7. maj
Røget jomfruhummersalat på ristet briche med friskrevet peberrod
Stegt fisk på crouton med grillet agurk & ægte sauce med ramsløg
Sprød kylling glaseret i trøffel-demi glace med spinat & friskrevet trøffel
Stegt okseryg og braiseret okse med hø-bagt selleri, brændte beder & aromatisk sauce
Rabarber, sprød havre, vanilleis & citronverbena
2 retter
Fisk – Okse
295,-
3 retter
Fisk – Okse – Dessert
375,-
4 retter
Jomfruhummer – Fisk – Okse – Dessert
475,-
5 retter
Jomfruhummer – Fisk – Kylling – Okse – Dessert
575,-
Afstemt vinmenu
2 glas
200,-
3 glas
200,-
4 glas
375,-
5 glas
450,-
'En aften på Struktur'
Aperitifcocktail
Snacks
5 retters menu
Afstemt vinmenu
Kaffe eller the